Home Page / Find Your Therapist / Essi Laitinen

Essi Laitinen

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Oulu, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja psykoterapeuttiopiskelijana. Työssäni olen helposti lähestyttävä, kunnioittava ja empaattinen. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa sekä psykologin keskustelukäyntejä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina ja psykologina olen helposti lähestyttävä, avoin ja empaattinen. Minulle on tärkeää, että vastaanotollani on tilaa ja aikaa aidolle kohtaamiselle, pohdiskelulle sekä tunteiden äärelle pysähtymiselle. Työskentelyotteeni on aktiivinen, ja autan mielelläni tilanteiden ja ongelmien jäsentelyssä. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulevansa nähdyksi, kuulluksi ja kunnioitetuksi. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käynneillä tutkitaan ja pohditaan yhdessä asiakkaan haasteita, niiden taustoja ja niitä ylläpitäviä tekijöitä. Työskentely alkaa tilanteen jäsentelyllä ja sopivien tavoitteiden muotoilulla. Kartoitamme yhdessä, mitkä tekijät ja esimerkiksi omat tulkinta- ja toimintatavat voivat ylläpitää oireilua ja miten niitä voisi työstää. Painopiste on nykyhetkessä, mutta myös menneisyyden tapahtumat ja niiden vaikutus on tärkeää huomioida. Terapiassa käytetään kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan kuuluvia menetelmiä. Minulla on yliopiston kautta säännöllinen työnohjaus, joka tukee työskentelyäni. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni kaikenlaisten huolien kanssa!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt useiden vuosien ajan psykologina lasten, nuorten ja aikuisten sekä perheiden parissa. Olen myös täydennyskouluttautunut traumaattisten kriisien saralta kriisityöntekijäksi.

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten kanssa. Koulutuspsykoterapia-asiakkaiksi otan yli 16-vuotiaita nuoria tai aikuisia.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.