Home Page / Find Your Therapist / Eeva Merikanto

Eeva Merikanto

In education Psychologist, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Tarjoan asiakaslähtöistä apua psyykkisiin ongelmiin ja elämänkriiseihin, tavoitteena auttaa asiakasta löytämään keinoja saavuttaakseen elämään mielekkyyttä ja tasapainoa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina helposti lähestyttävä ja empaattinen, ja minulle on tärkeää välitön ja aito kohtaaminen asiakkaan kanssa. Arvojani ovat asiakkaan yksilöllisyyden kunnioitus ja turvallisen tilan luominen asiakkaalle oman kokemuksen käsittelyyn. Olen joustava erilaisten työtapojen suhteen, ja pyrin aina kuuntelemaan asiakkaan toiveita tapaamisille.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelen integratiivisella otteella hyödyntäen pääosin kognitiivisia menetelmiä. Lähdemme yhdessä kartoittamaan tilannettasi: mistä oikeastaan on kyse ja millaisia toiveita ja tavoitteita itse haluaisit saavuttaa vointisi ja elämäsi suhteen. Käynnit perustuvat keskusteluun, jonka lisäksi voimme käyttää erilaisia menetelmiä, joilla syvennymme tunteisiin, ajatuksiin, kokemuksiin, uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin ja niiden välisiin yhteyksiin. Voimme tapaamisilla myös harjoitella yhdessä erilaisia taitoja, kuten tunteiden tunnistamista ja säätelyä, tietoista läsnäoloa, rentoutumista, vireystilan säätelyä ja itsemyötätuntoa. Käynteihin voidaan yhdistää myös kotona tehtäviä harjoituksia. Työskentely painottuu nykyhetkeen, kuitenkin niin, että menneisyyden vaikutus nykyhetkeen tulee riittävästi ymmärretyksi. Minulle on merkityksellistä, että muutosta tapahtuu myös käytännön tasolla ja pystyt entistä paremmin elämään itsesi näköistä, mielekästä elämää.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Minulla on vuosien kokemus psykiatrian erikoissairaanhoidossa työskentelystä, niin ahdistus-, mieliala kuin psykoosioireista kärsivien asiakkaiden kanssa.

Client group

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin keskustassa, aivan Forumin kauppakeskuksen vieressä. Tarvittaessa voimme pitää tapaamisen myös suojatulla etäyhteydellä. Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Erikseen sovittavat koulutuspsykoterapiat 50 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.