Home Page / Find Your Therapist / Annemari Halme

Annemari Halme

Psychological therapy, Psychologist, No psychotherapeutic education
Helsinki, Laajasalo
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Tuen sinua perhe-elämän, parisuhteen ja vanhemmuuden haasteissa sekä elämänkriiseissä. Autan sinua löytämään arjessa toimivia ratkaisuja. Varustan sinut tiedoilla ja taidoilla, joista on hyötyä pitkään. Sateenkaariperheet erityisen lämpimästi tervetuloa.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Haluan löytää asiakkaassani piilevät omat voimavarat. Varustan hänet tiedoilla ja taidoilla, joista on hyötyä myöhemminkin. Työskentelyn tavoite on löytää arjessa toimivat, käytännönläheiset ja realistiset ratkaisut asiakkaani pulmiin. Toimintatapani on suora ja avarakatseinen. Haluan auttaa asiakastani nopeasti ja tehokkaasti. Autan asiakasta työstämään asioita tapaamisten välillä muun muassa kotitehtävin.

About my therapy sessions

Antamani psykologinen ohjaus on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa. Alkukartoituksen jälkeen sinulla on käsitys tarvittavasta ohjauksen määrästä ja siitä, mitä tapaamisilla voidaan realistisesti saavuttaa. Aluksi kartoitan tilanteesi huolellisesti, sitten asetamme tavoitteet yhdessä. Suunnittelemme, miten tavoitteisiin päästään ja lopuksi arvioimme, miten ne saavutettiin. Alkusuunnitelmaan sisältyy aina arvio etenemisestä ja siitä, montako kertaa tapaamme. Työskentelymme kestää tyypillisesti 2-15 tapaamiskertaa. Joskus jo muutama käynti auttaa, toisinaan tarvitaan useampi kerta.

Voimme keskustella perinteisesti nojatuolissa istuen, tai jos haluat, vaikka kävely- tai juoksulenkillä!

Issues often worked with
Relationship problems Challenges in parenting Sexual problems Challenging life situation Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Toimin neuvolapsykologina. Työskentelen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Työkenttääni ovat kaikenlaiset perhettä kohtaavat haasteet. Ne voivat liittyä lapsiin ja heidän kehitykseensä, joista vanhemmalla on huoli. Vanhemmilla voi olla monenlaisia haasteita joko vanhemmuudessa, parisuhteessa tai vaikkapa erotilanteessa.
Erityisosaamisalueeni on oikeuspsykologia. Oikeuspsykologian tietoja voi soveltaa lastensuojelussa, huoltoriidoissa, eroissa sekä riitojen sovittelussa. Minulla on myös 15 vuoden kokemus yrityselämästä ja organisaatioista.
Koulutukseltani olen psykologian ja kauppatieteiden maisteri. Olen laillistettu psykologi (rekisteröintinumero 00906610761) ja Psykologiliiton jäsen. Löydät minut Valviran rekisteristä nimellä Annemari Halme.

Client group

Yksilötapaamisten lisäksi työskentelen mielelläni pariskuntien ja perheiden kanssa.

Additional information

Katso lisää www.psymenta.fi

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynti 50€/ 60 min, sisältää hoitosuunnitelman
Vakiokäynti 85€/ 60 min