Home Page / Find Your Therapist / Annemari Halme

Annemari Halme

Psychological therapy Psychologist, Solution-oriented
Helsinki, Laajasalo
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Toivotko, että psykologi osaisi suhtautua sensitiivisesti sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuteen? Edellytätkö hänen ymmärtävän, että ihminen on paljon muutakin kuin seksuaalisuutensa tai sukupuolensa? Ja että hän tietäisi, miten vähemmistöstressi vaikuttaa hyvinvointiin?
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

Olen moninaisuutta arvostava psykologi. Tahdon antaa yhdenvertaista terveydenhuoltoa kaikille, riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Psykologina olen suora ja melko aktiivinen. Kerron asiakkaalleni käyttämistäni menetelmistä ja jaan tietoa, kun asiakas sitä pyytää. Pyrin arkielämässä näkyviin tuloksiin lyhyelläkin hoitojaksolla.

About my therapy sessions

Antamani psykologinen ohjaus on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa. Alkukartoituksen jälkeen sinulla on käsitys tarvittavasta ohjauksen määrästä ja siitä, mitä tapaamisilla voidaan realistisesti saavuttaa.

Aluksi kartoitan tilanteesi huolellisesti, sitten asetamme tavoitteet yhdessä. Suunnittelemme, miten tavoitteisiin päästään ja lopuksi arvioimme, miten ne saavutettiin. Alkusuunnitelmaan sisältyy aina arvio etenemisestä ja siitä, montako kertaa tapaamme. Työskentelymme kestää tyypillisesti 2-15 tapaamiskertaa. Joskus jo muutama käynti auttaa, toisinaan tarvitaan useampi kerta.

Saat halutessasi kotitehtäviä ja harjoituksia ohjauskäyntien välillä tehtäväksi. Psykologisen ohjauksen onnistuminen tarkoittaa usein syvään juurtuneiden ajatusmallien muuttamista. Siksi harjoittelu ja toisto arjessa ovat tärkeitä. Teen harjoitukset sellaisiksi, että ne vievät vain vähän aikaa. Saat tietoa ja kirjasuosituksia myös ohjauksen päätteeksi.

Issues often worked with
Relationship problems Challenges in parenting Anger management Sexual problems To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Toimin neuvolapsykologina. Työkenttääni ovat kaikenlaiset perhettä kohtaavat haasteet. Ne voivat liittyä lapsiin ja heidän kehitykseensä, joista vanhemmalla on huoli. Vanhemmilla voi olla monenlaisia haasteita joko vanhemmuudessa, parisuhteessa tai vaikkapa erotilanteessa.

Erityisosaamisalueeni on oikeuspsykologia. Oikeuspsykologian tietoja voi soveltaa lastensuojelussa, huoltoriidoissa, eroissa sekä riitojen sovittelussa. Minulla on myös 15 vuoden kokemus yrityselämästä ja organisaatioista.

Client group

Työskentelen yksilöiden, perheiden ja lasten kanssa. Autan erityisesti perhe-elämään liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Additional information

Katso lisää www.psymenta.fi

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details