Etusivu / Löydä apua / Terhi Kivikoski

Terhi Kivikoski

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Pori,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Koulutukseni sisältsi myös hypnoterapian opintoja. Olen tukenasi elämäsi erilaisissa haasteissa ja ongelmissa. Vastaanottoni sijaitsee Porin keskustassa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Taideterapia Hypnoosi Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Keskeistä työssäni minulle on aito, läsnä oleva ja toisen ainutlaatuisuuden huomioonottava kohtaaminen. Tärkeää on saada luotua ilmapiiri turvalliseksi, jossa vaikeitakin asioita voi tutkia luottamuksella. Minua kiinnostaa ihmisen mieli monine ulottuvuuksineen ja tarkoituksena on aidon uteliaalla tavalla luoda eteenpäin vievä prosessi yhdessä asiakkaan kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisessa psykoterapiassa tutkitaan ihmisen psyykkistä oireilua aiheuttavia ajatustapoja ja niiden yhteyksiä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Kognitiivisen psykoterapian tavoitteena on asiakkaan oppia tunnistamaan omia haitallisia ajatusmallejaan. Ratkaisukeskeisellä lähestymisellä tarkoitetaan myönteiseen muutokseen tähtäävä käytännönläheistä ja tavoitekeskeistä työskentelytapaa. Hypnoosia voidaan käyttää moniin erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin. Ammattitaitoisen terveydenhuollon ammattilaisen luona se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto.
Vastaanotollani asiakkaan tarinan ja elämänhaasteen tutkimiseen ja prosessointiin käytetään kognitiivisen, ratkaisukeskeisen ja hypnoosin lisäksi kuvataideterapeuttisia menetelmiä sekä NLP-menetelmiä

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani
-Kognitiivinen psykoterapeutti ja hypnoterapia
-Ratkaisukeskeinen terapeutti
-Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
-NLP Master
-Traumaattisten kriisien kriisityöntekijä
-Sosionomi (AMK) sis. kuvataideterapeuttiset opinnot
-Sairaanhoitaja (AMK)

Asiakaskuntani

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorien kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

110€/60min (hypnoterapiassa vähimmäisaika)
170€/90min