Etusivu / Löydä apua / Suvi Ylläsjärvi

Suvi Ylläsjärvi

Koulutuksessa Lääkäri, Kognitiivinen
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Pohjakoulutukseltani olen neurologian erikoislääkäri, joten minulla on vahva kokemus somaattisten sairauksien hoidosta. Taustani mahdollistaa ymmärryksen niin fyysisistä kuin psyykkisistä ongelmista ja näiden yhteydestä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen myötätuntoinen ja rauhallinen, tarpeen mukaan yhteistyöhön haastaen. Työskentelen aktiivisesti yhdessä asiakkaani kanssa erilaisia näkökulmia tutkien ja havainnoiden. "Neljä silmää näkee enemmän kuin kaksi." Toimivan yhteistyösuhteen luomista sekä ylläpitämistä pidänkin tärkeänä osana onnistunutta terapiaa ja vahvuutenani on läsnäolo.

Huom! Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Aloitamme terapiakäynnit tutustumiskäynnillä, jossa katsotaan löydämmekö yhteisen sävelen työskentelyyn. Tutustumiskäynnillä ja ensimmäisillä kerroilla pyrimme jäsentämään ongelman sekä sitä mahdollisesti ylläpitäviä tekijöitä. Samalla etsimme reittejä oireiden lievittämiseen vahvistaen jo olemassa olevia keinoja, sekä etsimällä ja harjoittelemalla uusia. Käytän työskentelyn pohjana kognitiivisia menetelmiä, jossa tutkitaan ajatusten, tunteiden sekä käyttäytymisen yhteyksiä. Lisäksi käytän arvopohjaisia menetelmiä elämänsuunnan kirkastamiseksi ja tietoisuustaitoharjoituksia esimerkiksi ahdistuksen lieventämiseksi. Kotitehtäviä käytän myös, jolloin terapia jatkuu myös tapaamisten ulkopuolella.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen neurologian erikoislääkäri, joten minulla on vahva kokemus somaattisten sairauksien hoidosta. Nosteessa otan vastaan psykoterapeuttikoulutettavana. Minulla on aikoja sekä lyhyisiin että pitkiin koulutuspsykoterapioihin jotka tapahtuvat työnohjauksessa.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.