Etusivu / Löydä apua / Marko Meijer

Marko Meijer

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Psykoanalyyttinen
Mäntsälä, Kirkonkylä
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Olen erityistason psykoterapeutti. Viitekehykseni on psykoanalyyttinen. Työskentelyni pohjana on koulutukseni ohella hankittu pitkä kokemus lapsuudessaan traumatisoituneiden ja rikostaustaisten kanssa. Heidän kanssaan olen oivaltanut häpeän työstämisen tärkeyden elämän solmujen avaamiseksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapiassa on mahdollista käsitellä elämän kipupisteitä. Vastanotollani näitä asioita lähestytään erityisesti terapia-asiakkaan omista mielikuvista käsin, jotka mielikuvat syntyvät meissä kaiken aikaa ja ne vaikuttavat meidän tapaamme olla suhteessa meitä ympäröivään maailmaan mm. läheisiimme ja työpaikalla.

Peruskoulutukseltani olen teologian maisteri. Myös psykoterapiakoulutuksessani olen tutustunut pastoraalipsykologisiin kysymyksiin. Näin ollen ajattelen että myös hengelliset kysymykset voivat olla terapiassa voimavara.

Psykoanalyyttisessa eli psykodynaamisessa terapiassa terapeutti on usein aika passiivinen. Olen tästä huolimatta aika aktiivinen keskustelija. Ajattelen, että tämä edellyttää tarkkaa kuuntelemista.
Innovatiivisuuteni on vahvuuksiani.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapamme olla suhteessa toisiin ihmisiin ilmenee kaikissa kohtaamissamme. Psykoanalyyttisena psykoterapeuttina työskentelen keskustellen. Näissä keskusteluissa tutkitaan asiakkaan tapaa olla suhteessa tässä ja nyt.
Tärkeitä työkaluja terapiassa ovat unet, sadut ja muut kertomukset. Vastaanotollani tutkimme yhdessä näitä kertomuksia. Näin asiakas voi löytää omat suhteessa olemisensa vaikeudet, mutta myös vahvuudet.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Menneisyyteni käsittelyyn
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Erityistason psykoanalyyttisen yksilöpsykoterapiatutkinnon suorittanut psykoterapeutti (Therapeia-säätiön koulutuskeskus / Itä-Suomen yliopisto 2013), teologian maisteri (Helsingin yliopisto 1991), Valviran rekisteröimä psykoterapeutti (2013), Kelan kuntoutuksen palveluntuottaja (2014), psykoterapiapalveluja Mäntsälässä tarjoava psykoterapeutti.
Psykoterapiatyöni ohella ja osin sen pohjana on aiempi työni rikostaustaisten kanssa sekä perheneuvojana.

Lisätiedot

Psykoanalyyttisessa psykoterapiassa pidetään tärkeänä että asioille annetaan aikaa. Tämä tarkoittaa yleensä pidempiaikaista sitoutumista mielellään kaksi-kolme kertaa viikossa tapahtuvaan prosessiin. Myös lyhyempi ja kerran viikossa toteutuva terapia voi tulla kyseeseen. Psykoanalyyttisen terapiaprosessin kannalta tämä on minimi. Terapian määrän ja keston ratkaisee itse kunkin yksilöllinen tarve.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta