Etusivu / Löydä apua / Laura Määttä

Laura Määttä

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Oulu, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen parhaillaan työni ohella psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa. Valmistuminen keväällä 2022. Integratiivisessa lähestymistavassa pidetään tärkeänä asiakkaan ja terapeutin välistä hyvää suhdetta, painotetaan yksilöllisyyttä ja yhteistä neuvottelua.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Integratiivinen lähestymistapani on tarpeitasi kuunteleva, empaattinen ja keskusteleva. Pidän tärkeänä turvallista, luottamuksellista ja avointa kohtaamista, jossa me molemmat tuomme panoksemme suhteeseemme. Työskentelyssämme tärkein on suhde, jossa kaikki rakentuu yhteistyössä tavoitteistamme keskustellen. Nämä tavoitteet määrittelemme yhdessä, mikäli aloitamme pidemmän työskentelyn. Voit varata aluksi yhden keskusteluajan (neuvonta, kriisi- tai tukikäyntiajan) ja mietitään tilannettasi yhdessä.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapian merkitsevimpänä asiana näen ensisijaisesti itseymmärryksen lisääntymisen keskustelujen ja luottamuksellisen terapiasuhteen kautta. Lisäksi käytän työskentelyssäni joustavalla tavalla erilaisia harjoituksia, joita ovat esimerkiksi hengitys- ja rentoutumisharjoitukset. Tämän lisäksi voimme tehdä elämänjanatyöskentelyä koskien menneisyyden tapahtumiasi tai miettiä ihmissuhdeoletuksiasi. Näitä voimme kokeilla käynneillä sinun tarpeitasi kuulostellen.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työskentelen psykologina lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden parissa julkisella sektorilla. Jatkokouluttaudun parhaillaan työni ohella myös Suomen Theraplay yhdistys ry:n theraplay-terapeutiksi. Theraplay on leikkisä, lyhyt vuorovaikutusterapia, joka pyrkii vahvistamaan hoitajan ja lapsen välistä kiintymyssuhdetta. Tätä työtä en tee Nosteella, mutta hyödynnän tietoutta koulutuksestani työssäni siten, että perustan työskentelyäni positiiviseen kohtaamiseen, joka on therplay-terapiassa erittäin tärkeää. Aiemmalla koulutuksellani (KM) olen tehnyt järjestötyötä MLL:ssä auttavissa puhelinpalveluissa.

Asiakaskuntani

Otan Nosteella vastaan aikuisasiakkaita 18-vuodesta ylöspäin.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta