Etusivu / Löydä apua / Juho Reijula

Juho Reijula

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Pariterapia
Lahti,
Orimattila, Pennala
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Haluatko tulla kuulluksi ja kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet? Opiskelen psykoterapeutiksi ja tarjoan siihen liittyen koulutusterapiaa. Olen pari- ja perheterapian koulutuksessa. Otan vastaan Orimattilassa lähellä Lahtea. Pidän yksilö-, pari- ja perhetapaamisia, myös läheisille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja kuunteleva. Terapiatyössä pyrin ennen kaikkea yhteistyöhön asiakkaan kanssa, löytämään voimavaroja sekä uusia näkökulmia nykyhetkessä. Työskentely on asiakaslähtöistä, avointa sekä joustavaa. Otan mielelläni vastaan palautteesi ja toiveesi terapian suhteen. Terapeuttina haluan kohdata asiakkaan kokonaisvaltaisena ihmisenä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa edetään lähtökohdistasi siinä tahdissa, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Kuitenkin haluan myös aktiivisesti kannustaa uusien näkökulmien saavuttamisessa. Joskus terapiassa on alkuun hyvä tehdä lyhyitä päämääriä tai askeleita, joita kohti mennä. Samalla taustalla voi olla ajatus isommasta muutoksesta. Muutoksen saavuttaminen ja sen ylläpitäminen voi vaatia aikaa ja haluan tukea sinua siinä. Joskus muutos voi tapahtua nopeastikin. Siksi seuraan ja arvioin terapiaprosessia joka käynnin yhteydessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Pakko-oireisiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemukseni on kertynyt vuosien ajalta mielenterveys- sekä päihdetyöstä eri organisaatioissa. Lisäksi olen työskennellyt somatiikan (fyysiset sairaudet) puolella, joten minulle on kertynyt ymmärrystä myös näiden sairauksien vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten, parien ja perheiden kanssa.
Tärkeänä osana terapiaa pidän läheisten huomiointia. Tarjoankin tapaamisia myös läheisille. Läheisasiakkuus tarkoittaa, että asiakkaan läheisellä on haasteita elämässään. Läheinen voi olla omainen tai muuten läheiselle tärkeä henkilö. Läheistapaamisilla keskitytään Sinun hyvinvointiisi ja terapiaprosessiin.

Lisätiedot

Vastaanotto sijaitsee Orimattilan Pennalassa. Kotikäyntien mahdollisuus Lahdessa ja Lahden ympäryskunnissa. Kysy rohkeasti!

Tutustumiskäynnin hinta

20,00

Vakiokäynnin hinta

20,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Paritapaaminen 20€/60min
Kotikäynti 20€