Etusivu / Löydä apua / Anna Härkälä

Anna Härkälä

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Perheterapia
Pori, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen Valviran laillistama perhepsykoterapeutti. Tarjoan terapiapalveluita yksilöille, pareille ja perheille videoyhteyden avulla tai vastaanotolla Porissa. Pulmat perheen vuorovaikutuksessa tai kasvatuksellisissa kysymyksissä ovat esimerkkejä tilanteista, joissa terapia voi tulla avuksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä (YTM), perhepsykoterapeutti ja Theraplay-terapeutti. Lisäksi minulla on työnohjaajan koulutus.

Terapiassa pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista ja luottamuksellisen suhteen syntymistä. Olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen ja kuunteleva, mutta myös tutkivalla otteella oleva aktiivinen keskustelija. Pyrin luomaan terapiaan turvallisen ilmapiirin, jossa työskennellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän terapiatyössäni asiakaslähtöisesti eri menetelmiä. Työskentelyäni ohjaavat erityisesti trauma-, perhe- ja psykofyysisen psykoterapian lähestymistavat, joissa pohjana on kiintymyssuhdeteoria. Tapaamisilla huomioidaan kiintymyssuhteen merkitys koko elämänkaaren ajan, ihmisen keho-mieli-yhteys ja kokonaisvaltainen elämäntilanne. Työskentelyn avulla löydetään uusia toimintamalleja arkielämää helpottamaan.

Työskentelen myös sijoitettujen lasten ja heitä hoitavien aikuisten kanssa, erityisesti liittyen kiintymyssuhteen ongelmiin. Terapian avulla voidaan usein vuorovaikutukseen syntyneitä negatiivisia kehiä purkaa menestyksekkäästi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus
Asiakaskuntani

Työskentelen sekä aikuisten että lasten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

60 minuuttia 85€
90 minuuttia 120€