Etusivu / Löydä apua / Anna Härkälä

Anna Härkälä

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Perheterapia
Etäyhteydellä koko Suomi,
Pori, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen Valviran laillistama perhepsykoterapeutti. Tarjoan terapiapalveluita yksilöille, pareille ja perheille videoyhteyden avulla tai vastaanotolla Porissa. Pulmat perheen vuorovaikutuksessa tai kasvatuksellisissa kysymyksissä ovat esimerkkejä tilanteista, joissa terapia voi tulla avuksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä (YTM), perhepsykoterapeutti ja Theraplay-terapeutti. Lisäksi minulla on työnohjaajan koulutus.

Terapiassa pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista ja luottamuksellisen suhteen syntymistä. Olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen ja kuunteleva, mutta myös tutkivalla otteella oleva aktiivinen keskustelija. Pyrin luomaan terapiaan turvallisen ilmapiirin, jossa työskennellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän terapiatyössäni asiakaslähtöisesti eri menetelmiä. Työskentelyäni ohjaavat erityisesti trauma-, perhe- ja psykofyysisen psykoterapian lähestymistavat, joissa pohjana on kiintymyssuhdeteoria. Tapaamisilla huomioidaan kiintymyssuhteen merkitys koko elämänkaaren ajan, ihmisen keho-mieli-yhteys ja kokonaisvaltainen elämäntilanne. Työskentelyn avulla löydetään uusia toimintamalleja arkielämää helpottamaan.

Työskentelen myös sijoitettujen lasten ja heitä hoitavien aikuisten kanssa, erityisesti liittyen kiintymyssuhteen ongelmiin. Terapian avulla voidaan usein vuorovaikutukseen syntyneitä negatiivisia kehiä purkaa menestyksekkäästi.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus
Asiakaskuntani

Työskentelen sekä aikuisten että lasten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

60 minuuttia 85€
90 minuuttia 120€