Etusivu / Löydä apua / Tiia Huusko

Tiia Huusko

Psykoterapeutti, Muu, Psykodynaaminen
Etäyhteydellä, koko Suomi
Helsinki, Punavuori
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen Valviran laillistama psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti. Tarjoan terapiaa Punavuoressa, Iso Roobertinkadulla. Ennen terapeuttina toimimista olen työskennellyt nuorten aikuisten parissa. Pohjakoulutuksena teologian ja psykologian opinnot, jatkokoulutus Therapeia-säätiö. Kela-pätevyys.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Psykoanalyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina sensitiivinen ja empaattinen. Annan tilaa asiakkaan omalle työskentelylle. Pyrin toimimaan niin, että asiakkaalle syntyy kokemus vastaanotetuksi tulemisesta. Terapiassa mikään elämän osa-alue ei ole väärä tai vieras. Terapian perusta on turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa saa tulla kohdatuksi omana itsenä. Pyrin asiakasta arvostavaan ammatilliseen työskentelyyn ja aitoon vuorovaikutukseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alkaessa tutustumme toisiimme ja kartoitamme elämäntilannnettasi, toiveita ja tavoitteita terapian suhteen. Terapiassa saat mahdollisuuden rauhassa ja luottamuksellisesti syventyä oman elämäsi kipukohtiin. Yhdessä keskustelemalla tutkimme ja tulkitsemme sisäistä maailmaasi. Yhteisen työskentelyn myötä oman mielen syvempi ymmärtäminen lisää psyykkistä hyvinvointia ja uusien mahdollisuuksien tunnistamista.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Univaikeuksiin Masennukseen/ahdistukseen Vanhemmuuden haasteisiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Fobiaan/kammoon Psykoottisiin häiriöihin
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapiakäynti 100,00€/45min
-mahdollisuushakea Kela:n kuntoutustukea 57,60€/45min (korvaus 16-67-vuotiaat)

Tutustumiskäynti 100€/45min
-ei Kela-korvausta

Mahdollisuus sekä lähi-että etävastaanottoon joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan.