Etusivu / Löydä apua / Sirpa Tammela-Laine

Sirpa Tammela-Laine

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Helsinki, Katajanokka
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Psykoterapia on mielen matka itseen ja omaan elämäntarinaan. Tavoitteena on helpottaa itsen ja toisten kanssa olemista. Merkitysten löytäminen elämässä tuo elinvoimaa ja voimaantuminen vahvistaa selviytymistä haasteista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykodynaaminen psykoterapeutti (Valvira- ja Kela-pätevyys) ja valmis kulkemaan kanssasi mielenkiintoisen ja antoisan matkan tavoitteena eheytynyt elämäntarinasi. Kuuntelen ja kuulen, ohjaan ja opastan, tunnen kanssasi ja tulkitsen. Olen terapiatunnilla läsnä sinua varten. Omaan integratiivisen, sinua myötäilevän ja tarvittaessa aktiivisen työotteen. Halutessasi tarjoan mahdollisuuden prosessointiin myös piirtämisen/maalaamisen tai draamallisten harjoitusten kautta.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuntojen perusta on kohtaaminen, puhuminen, kuuleminen ja vuorovaikutus. Myös non-verbaalisen viestinnän ja tunneilmapiirin huomioiminen on tärkeää. Terapiasopimuksessa sovitut asiat ovat osa psykoterapiaprosessin raameja. Luottamuksellisen ja merkityksellisen terapiasuhteen rakentuminen on ensiarvoisen tärkeää. Huomion arvoista on myös yhteisymmärryksessä toteutettu psykoterapian eheyttävä lopettamisprosessi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Omaan pitkäaikaista erityisosaamista nuorisopsykiatriasta, seksuaalisen hyväksikäytön traumasta ja kriisihoidosta. Olen psykoterapeuttikoulutuksen lisäksi opiskellut draamaohjaajaksi ja työnohjaajaksi sekä psykodynaamista lyhytpsykoterapiaa, depression hoitoa, kognitiivista psykoterapiaa että mentalisaation käyttöä psykoterapiassa.

Asiakaskuntani

Nuoret ja aikuiset.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kela:n tukeman vakiokäynnin omavastuu 27,40€.