Etusivu / Löydä apua / Sirpa Hopiavuori

Sirpa Hopiavuori

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan aikuisille lyhyt- ja pitkäkestoista yksilöterapiaa (Kela-pätevyys). Myös yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia. Terapiasta voi olla hyötyä elämän monissa tilanteissa. Olen työskennellyt Valviran hyväksymänä kriisi- ja trauma psykoterapeuttina yli 10 vuotta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen ja empaattinen psykoterapeutti, joka pyrkii löytämään asiakkaan kanssa yhdessä asiakasta parhaiten auttavat ”hoitokeinot”. Psykoterapeuttina minulle on tärkeää, että terapia etenee asiakkaan omassa tahdissa, turvallisesti. Psykoterapeuttina pyrin luomaan asiakkaalle ”tilan”, jossa me yhdessä voimme tutkia hänen ajatteluaan ja toimintaansa. Tutkimisen avulla pyritään löytämään vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla keskustellaan asiakkaan tilanteesta. Tärkeintä on turvallinen vuorovaikutussuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Tapaamisten aikana voidaan tarvittaessa käyttää apuna erilaisia harjoituksia, jotka auttavat asiakasta hahmottamaan tilannettaan (mm. mielikuva- tai hengitysharjoituksia, mind map -tekniikkaa tai EMDR-menetelmää). Kaikkien menetelmien kohdalla käydään ensin keskustelu asiakkaan kanssa siitä, mihin menetelmää käytetään ja miten menetelmä voisi mahdollisesti hyödyttää asiakasta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen erityistason psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK). Olen työskennelyt yli 11 vuotta psykiatriassa (osastoilla ja avohoidossa) ja toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2003 alkaen.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti on kestoltaan 1 tuntia kun vakiokäynti taas on 45 minuuttia.