Etusivu / Löydä apua / Sirpa Hopiavuori

Sirpa Hopiavuori

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan aikuisille lyhyt- ja pitkäkestoista yksilöterapiaa (Kela-pätevyys). Myös yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia. Terapiasta voi olla hyötyä elämän monissa tilanteissa. Olen työskennellyt Valviran hyväksymänä kriisi- ja trauma psykoterapeuttina yli 10 vuotta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen ja empaattinen psykoterapeutti, joka pyrkii löytämään asiakkaan kanssa yhdessä asiakasta parhaiten auttavat ”hoitokeinot”. Psykoterapeuttina minulle on tärkeää, että terapia etenee asiakkaan omassa tahdissa, turvallisesti. Psykoterapeuttina pyrin luomaan asiakkaalle ”tilan”, jossa me yhdessä voimme tutkia hänen ajatteluaan ja toimintaansa. Tutkimisen avulla pyritään löytämään vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla keskustellaan asiakkaan tilanteesta. Tärkeintä on turvallinen vuorovaikutussuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Tapaamisten aikana voidaan tarvittaessa käyttää apuna erilaisia harjoituksia, jotka auttavat asiakasta hahmottamaan tilannettaan (mm. mielikuva- tai hengitysharjoituksia, mind map -tekniikkaa tai EMDR-menetelmää). Kaikkien menetelmien kohdalla käydään ensin keskustelu asiakkaan kanssa siitä, mihin menetelmää käytetään ja miten menetelmä voisi mahdollisesti hyödyttää asiakasta.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen erityistason psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK). Olen työskennelyt yli 11 vuotta psykiatriassa (osastoilla ja avohoidossa) ja toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2003 alkaen.

Tutustumiskäynnin hinta

103,00

Vakiokäynnin hinta

103,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti on kestoltaan 1 tuntia kun vakiokäynti taas on 45 minuuttia.