Etusivu / Löydä apua / Sanna Anttonen

Sanna Anttonen

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Porvoo, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Moikka! Olen toisen vuoden psykoterapeuttiopiskelija. Suuntauksena kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia. Terapiatyössä pidän aitoa kohtaamista ja arvostavaa, asiakasta kunnioittavaa asennetta merkityksellisenä asiana, joten tämä on lähtökohtani terapiatyössä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Olen helposti lähestyttävä, lämmin ja uskallan terapeuttinakin olla aito, oma itseni, tunteineen, kaikkineen. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri niiden asioiden kanssa, jotka ovat sinulle vaikeita, kuormittavia ja haastavia. Työskentely voi olla pidempään kestävää tai lyhytkestoista.

Olen valmis auttamaan monien eri elämänvaiheiden tuomien haasteiden ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien kanssa. Minulla on pitkä kokemus työterveyshuollosta, joten minua kiinnostaa erityisesti haasteet, joita työelämä tuo eteen, kuten uupuminen työssä, jaksamisongelmat, masennus, jännittäminen. Erityisesti sydäntäni lähellä on myös surun ja menetyksen käsittely.

Psykoterapeuttikoulutettavana en pysty vastaanottamaan Kela-asiakkaita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisen käyttäytymispsykoterapian opiskelijana käytän koulutuksessani opiskeltuja menetelmiä. Terapia aloitetaan keskustellen ja kartoittamalla asiakkaan sen hetkisiä haasteita ja vaikeuksia ja miten ne elämään vaikuttavat. Käytössä on vuorovaikutteisen keskustelun lisäksi asiakkaan kanssa sovitusti tehtäviä harjoitteita ja mahdollisesti altistuksia. Psykoterapeuttiopintojeni kautta minulla on säännöllistä työnohjausta, joka tukee asiakastyötäni.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fobiaan/kammoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja AMK. Minulla on terveydenhoidon ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) sekä työterveyshoitajan koulutus. Olen käynyt juuri lisäopintoja Turun yliopistossa: Surevan kohtaaminen – Näkökulmia menetyksiin ja suruun 3 op -opintojakson aiheena on läheisen kuolemaan liittyvä suru. Olen työskennellyt pitkään työterveyshuollossa. Hoitoalalla olen ollut yhteensä jo 20 vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.