Etusivu / Löydä apua / Niina Pussila

Niina Pussila

Koulutuksessa Psykologi, Psykoanalyyttinen
Helsinki, Meilahti
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Olen psykologi ja psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan keskusteluapua sekä koulutusterapiaa asiantuntevalla, hyväksyvällä ja myötätuntoisella otteella Helsingin Meilahdessa tai etäyhteydellä. Lisätiedot ja ajanvaraus https://www.mielipalvelut.fi/.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olen psykologina myötätuntoinen ja lämmin. Minulle on tärkeää, että koet vastaanotollani tulevasi kohdatuksi tasavertaisena ja ainutkertaisena yksilönä. Koen, että kaiken perustana on toimiva ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa sinun on mahdollista kokea tulevasi kuulluksi turvallisessa tilassa. Ajattelen, että sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja minä tarjoan oman mieleni sekä parhaan ammatillisen ymmärrykseni sinun avuksesi. Näin voimme yhdessä tarkastella niitä tekijöitä elämässäsi, jotka tuntuvat liian raskailta kantaa yksin.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähden työskentelyssäni aina liikkeelle siitä tekijästä tai vaikeudesta, johon asiakas toivoo muutosta ja muokkaan työskentelyni tätä tavoitetta vastaavaksi. Pyrin asiakkaan kanssa yhdessä jäsentämään hänen yksilöllistä tilannettaan, mahdollisia aiempia vaikeita elämänkokemuksia sekä näiden taustalla vaikuttavia ajatuksia ja tunnekokemuksia. Työskentelyni keskiössä on toivon luominen sekä asiakkaan itseymmärryksen lisääminen, mikä voi jo osaltaan toimia psyykkistä kärsimystä lieventävästi. Minulla on kokemusta mm masennuksen, ahdistuksen, uupumuksen sekä erilaisten elämänkriisien hoidosta. Mielenkiinnonkohteeni ovat tunnetyöskentelyssä. Olen työssäni psykologina huomannut, kuinka pulmat tunteiden käsittelyssä voivat osaltaan tuottaa psyykkistä ahdinkoa tai toimia mielialaoireita ylläpitävinä tekijöinä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt kliinisenä psykologina psykiatrisen erikoissairaanhoidon poliklinikoilla ja osastoilla, minkä myötä olen saanut osaamista vakavien mielenterveysongelmien hoitamisesta, arvioimisesta ja tutkimisesta. Asiakkaani ovat kärsineet mm. ahdistuneisuudesta, mielialaoireista, tunne-elämän haasteista, todellisuuden tajun hämärtymisestä, ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen liittyvistä haasteista. Lisäksi minulla on kokemusta työterveyspsykologin työstä työterveyshuollosta, jossa työskentelen edelleen yksityisvastaanottoni lisäksi.

Asiakaskuntani

Aikuiset

Lisätiedot

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Meilahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Mannerheimintien varrella osoitteessa Lehtikuusentie 2.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutusterapian hinnat erikseen sovittavissa. Yhteydenotot sähköpostilla niina.pussila@mielipalvelut.fi.