Etusivu / Löydä apua / Johanna Näppilä

Johanna Näppilä

Koulutuksessa Työterveyshoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen kognitiivisanalyyttiseksi psykoterapeutiksi ja tarjoan koulutuspsykoterapiaa sekä lyhytterapiaa. Otan vastaan itsemaksavia asiakkaita koulutushinnalla lyhyeen ja pitkään terapiaan, en tarjoa Kelan kuntoutuspsykoterapiaa. Taustakoulutukseltani olen työterveyshoitaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen sensitiivinen, empaattinen ja läsnäoleva. Vastaanotollani on turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri.
Työskentelyotteeni pohjautuu pääasiassa kognitiivis-analyyttiseen psykoterapiaan, jossa ajatuksena on tarkastella muun muassa minkälainen suhde sinulla on itseen, toisiin, mielen sisäisiin sekä ulkoisiin haasteisiin.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Mielialaan liittyvät haasteet, uupumus, itsekriittisyys, unettomuus, ihmissuhteisiin ja yleisesti elämään liittyvät haasteet ja pohdinnat. Erityisesti masennukseen, ahdistuneisuuteen ja elintapamuutoksiin liittyvät ilmiöt ovat lähellä sydäntäni.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelun lisäksi vastaanotolla voimme hyödyntää karttatyöskentelyä tilanteesi jäsentämiseen, kehollisia menetelmiä, sekä mielikuvaharjoituksia. Terapiassani pyritään itseymmärryksen lisääntymiseen, aiempaa joustavampiin toimintatapoihin sekä uusien näkökulmien löytämiseen.
Voit tulla vastaanotolle omana itsenäsi, lähdetään yhdessä tutkimaan tilannettasi.
Lämpimästi tervetuloa tutustumiskäynnille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Tutustumiskäynnin hinta

59,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Haen muutamia asiakkaita 20-40 kerran koulutuspsykoterapiaan, tähän hinta on 59€/ 45min käynti.
Teen myös lyhytterapiaa, jonka keston voimme yhdessä määritellä sinun tarpeiden mukaan. Myös yksittäiset käynnit onnistuvat joustavasti. Lyhytterapian hinta on 95€/ 45min käynti.