Etusivu / Löydä apua / Toivo Avsar

Toivo Avsar

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Salo, Salo
Etäyhteydellä, Kaikkialta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen Helsingin yliopiston alaisena kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Minulle voit tulla puhumaan asiasta kuin asiasta. Pidän tärkeänä, että pystyisin auttamaan sinua. Tutkitaan yhdessä asiaasi ja mietitään mikä voisi auttaa sinua.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen terapeutti olen

Pidän itseäni empaattisena, myötätuntoisena ja lämpimänä keskustelijana, joka antaa tilaa, mutta myös pyrkii tuomaan oivalluksia ja ratkaisuja tilanteeseesi. Omat oivalluksesi ovat toki muutoksen alulle paneva tärkeä voima ja
suurimman työn joudut tekemään itse. Olen sopivan rauhallinen monien mielestä, mutta yritän sopeuttaa työskentelytapaani asiakkaan tarpeen mukaan sopivaksi. Yhteistyö, hyvä yhteinen kemia ja ymmärrys on tärkeää.

Mitä istunnoillani tehdään

Opiskelemani viitekehys on kognitiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että tilanteessa ajatukset, tunteet, keho ja käyttäytyminen vaikuttavat toisiinsa. Vaikuttamalla yhteen osatekijään näistä voidaan vaikuttaa koko ongelmakehään. Usein muokkaamalla itseä koskevia ajatuksia ja uskomuksia voidaan muuttaa esimerkiksi tunteita, ja tällöin ihmisen voi olla helpompi olla itsensä kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

23 vuotta olen ollut töissä erikoissairaanhoidossa mm. mielialahäiriöosastolla ja viimeisen vuoden psykiatrian tutkimus- ja hoitopoliklinikalla.

Asiakaskuntani

Mielelläni yritän auttaa sinua missä vain vaikeudessa. Mieluiten ottaisin etäasiakkaita, mutta vastaanototkin mahdollisia. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta