Etusivu / Löydä apua / Marika Sydänsuo

Marika Sydänsuo

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Pori, keskusta,
etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen parhaillaan kognitiivis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi. Psykologina minulla on yli 17 vuoden kokemus eri ikäisten ihmisten, sekä erilaisten psyykkisten- ja elämänhaasteiden parissa työskentelystä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan yhdessä etenemistä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Kognitiivis-integratiivisen työtavan mukaisesti olen psykologina/terapeuttina aktiivinen ja osallistuva. Olen myötätuntoinen, avarakatseinen ja asiakkaan yksilöllistä tilannetta arvostava. Luottamuksellisuus ja asiakkaan turvallisuuden tunne ovat ensisijaisen tärkeitä minulle asiakassuhteessa. Asiakkaan vahvuuksien ja voimavarojen, sekä arvojen ja tavoitteiden löytäminen yhdessä on myös tärkeää, sillä ne tukevat vaikean tilanteen työstämisessä ja eteenpäin pääsemisessä. Olen tukea antava rinnalla kulkija asiakkaan vaikeassa elämänvaiheessa.

Mitä istunnoillani tehdään

Koulutuspsykoterapiassa työskentely pohjautuu kognitiivisiin menetelmiin, joihin voidaan yhdistellä myös muita menetelmiä. Työskentelyssä pyritään jäsentämään asiakkaan tilannetta ja haasteita, sekä luomaan selkeitä tavoitteita ja keinoja niiden saavuttamiseksi. Työskentelyyn sisältyy mm. erilaisia lomakkeita ja kotitehtäviä, joiden tarkoitus on edistää tavoitteiden saavuttamista. Työskentelytapa- ja menetelmät räätälöityvät kuitenkin tarkemmin asiakkaan tilanteen mukaan. Koulutuspsykoterapian lisäksi tarjoan psykologin keskustelutapaamisia. Palveluistani löytyy lisää tietoa kotisivuiltani. Huom. 20 tai 40 tapaamista sisältävän koulutuspsykoterapian hinta on edullisempi kuin ajanvarauskalenterissa näkyvä psykologitapaamisten hinta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja minulla on yli 17 vuoden työkokemus. Olen toiminut eri ikäisten ihmisten parissa koulupsykologina, perheneuvolassa, terveyskeskuspsykologina, sekä yksityisesti aikuisvastaanotolla. Minulla on laaja-alaisesti kokemusta psyykkisistä haasteista, sekä lisäksi myös neuropsykiatrisista- ja oppimiseen liittyvistä vaikeuksista (adhd, autismin kirjon häiriöt).

Asiakaskuntani

Koulutuspsykoterapia-asiakkaaksi voivat tulla vain 18 vuotta täyttäneet, mutta tarjoan mielelläni keskustelutapaamisia myös nuorille. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki asiakkaat, esim. sateenkaari-ihmiset, erilaista etnisistä taustoista tulevat jne. Pystyn työskentelemään tarvittaessa englannin kielellä.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

-koulutuspsykoterapia 55€/45 min (vähintään 20 tai 40 tapaamista)
-psykologin vastaanottokäynti 70€/45 min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a psychologist and studying to become a cognitive-integrative psychotherapist. As a psychologist I have over 17 years of experience in different types psychological problems and difficult life situations. I am also experieced with neuropsychiatric challenges and learning difficulties. As a psychotherapy student, I offer short and long therapy for adults (18 yrs upwards, 20 or 40 sessions). However, councelling is possible also for young people.