Etusivu / Löydä apua / Maarit Mattila

Maarit Mattila

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Pariterapia
Riihimäki, keskusta
Helsinki, Malmi
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen perhe- ja pariterapian psykoterapeutti, ja opiskelen integratiivisessa yksilöpsykoterapeutti koulutuksessa (v.2022-2026). Ei mahdollisuutta yksilöpsykoterapiaan Kelan tukemana kuntoutuksena vielä! Voit kysyä myös paikkaa edullisempaan opiskelijahintaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Psykoterapian tavoitteena on oireiden helpottuminen. Pidän tärkeänä myös oireiden taustalla olevien syiden pohtimista, miten aikaisemmat kokemukset ja ihmissuhteet vaikuttavat ajatteluun ja tunteisiin. Vaikeat kokemukset ja turvattomuus ihmissuhteissa voivat jäädä vaikuttamaan itsetuntoon sekä näkyä tunne-elämän epävakautena, vihanhallintaongelmina, hylkäämisen pelkona, tyhjyyden kokemuksena, riippuvuusongelmina, masennuksena tai ahdistuksena, muiden miellyttämispakkona ja suorittamisena, jolloin uupuu. On tärkeää opetella myös pitämään puoliaan ja asettamaan rajoja. Psykoterapiassa opetellaan puhumaan omista tunteista, toiveista ja tarpeista. Tavoitteena työskentelylle voivat olla itseymmärryksen ja itsearvostuksen lisääminen, tunnesäätelyn vahvistaminen, omaa hyvinvointia estävien ajattelu- ja toimintamallien muutos, sekä turvallisemmat ihmissuhteet.
Muu täydennyskoulutus:
- Psykoseksuaaliterapian täydennyskoulutus psykoterapeuteille 35op

Mitä istunnoillani tehdään

Minulle on tärkeää asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, luottamus, toivo sekä arvostava ja aito kohtaaminen. Lähestymistapani on integratiivinen, integroin työskentelyssä psykoterapian eri teoriasuuntauksista asiakaskohtaisesti joustavalla tavalla, pyrkien edistämään turvallista ja tutkivaa yhteistyösuhdetta, joka tarjoaa korjaavia tunnekokemuksia sekä räätälöiden toteuttamaan tarvittavia tekniikoita oikea-aikaisesti.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Pakko-oireisiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vanhemmuuden haasteisiin Masennukseen/ahdistukseen Huonoon itsetuntoon Paniikkikohtauksiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Työuupumukseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Pahaan oloon
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapiahinnat:

Yksilökäynnit
Tutustumiskäynti 45min 60€
45min 80€
60min 90€

Perhe- ja paripsykoterapia
60min 100€
90min 140€