Etusivu / Löydä apua / Laura Nenonen

Laura Nenonen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Meilahti
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Käytän psykologin työssäni integratiivista lähestymistapaa ja sovellan mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä myötätuntokeskeisen terapian menetelmiä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Asiakkaan kunnioitus sekä kokemus kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta ovat tärkeitä periaatteita, jotka ohjaavat työskentelyäni psykologina. Annan sinulle tilaa kertoa vapaasti niistä asioista, jotka ovat mielesi päällä. Olen aktiivinen kuuntelija ja keskustelija. Voit tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet keskustelemaan luottamuksellisesti rauhallisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Voit tulla vastaanotolleni vaikkapa yksittäiselle tai muutamalle käynnille käsittelemään akuuttia ahdistusta, kriisitilannetta tai ihmissuhdeongelmaa. Toteutan myös lyhytterapeuttisia interventioita. Myös pidempi työskentely esim. seuranta- tai tukikäyntien muodossa on mahdollista. Lähdemme liikkeelle tilanteesi yksilöllisestä jäsentämisestä.

Olen valmis kulkemaan rinnallasi vaikeassa elämänvaiheessa, auttamaan sinua luopumaan menneestä ja löytämään uutta, kirkastamaan vahvuuksiasi ja vahvistamaan voimavarojasi sekä tukemaan sinua sinulle tärkeiden asioiden saavuttamisessa. Jäsentävän keskustelun lisäksi voimme käyttää esimerkiksi visuaalisia jäsennyskeinoja sekä kokemuksellisia harjoituksia ja mielikuvaharjoituksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Sovellan työssäni psykologin pohjakoulutukseni ohella kokemustani ja täydennyskoulutuksiani mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä myötätuntokeskeisen terapian menetelmistä, kognitiivisesta terapiasta, hypnoterapiasta, positiivisesta psykologiasta, neuropsykologiasta, neurokirjosta ja oppimisvaikeuksista. Tutkittu tieto, laadukkaan vuorovaikutuksen vaaliminen ja psykologin ammattietiikka muodostavat työni kivijalan.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ensikartoitus 95 euroa/60 min, jatkokäynnit 100-110 euroa/60 min käyntien määrästä riippuen. Ks. lisätiedot: https://mielipalvelut.fi/hinnasto/