Etusivu / Löydä apua / Katja Hakosaari

Katja Hakosaari

Psykoterapeutti, Mielenterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Porvoo, Porvoo
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Usein asiakkaat kertovat kuinka pitkäkestoinen prosessi terapiaan hakeutuminen on ollut. Monet puhuvat kynnyksestä, joka on pitänyt ylittää vastaanotolle tullessa. Kun nämä ensimmäiset askeleet on otettu, prosessi on jo käynnistynyt. Toipuminen ja muutos on alkanut. Tästä on hyvä jatkaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Työssäni toimin asiakastani kunnioittaen ja kuunnellen. Terapiaprosessissa olen aktiivisesti läsnä. Koen tärkeäksi luottamuksellisen ja turvallisen keskusteluilmapiirin rakentamisen työskentelyn pohjaksi. Pyrin tuomaan toivoa epätoivoiseenkin tilanteeseen. Luotan asiakkaan kykyyn ratkaista ongelmia ja löytää suunta minne hän haluaa kulkea. Tässä prosessissa kuljen vierellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Jokainen asiakas tuo terapeutin vastaanotolle oman tarinansa. Tätä tarinaa lähdetään yhdessä avaamaan pala palalta ja löydetään hänelle merkittäviä tapahtumia, kipukohtia elämänkaaren varrelta, joihin pysähdytään. Keskustelu ohjaa asiakasta kohti käännekohtaa omassa elämässään. Tässä käännekohdassa asiakas on valmis kohtaamaan muutoksen, joka myönteisesti vaikuttaa hänen elämään ja hyvinvointiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työurani aloitin mielenterveyshoitajana Nikkilän sairaalassa suljetulla osastolla. Siellä kohtasin ihmiset hauraimmillaan. Psykiatrisessa hoitotyössä nousi näkyville myös sairastumisen vaikutus ihmisen seksuaalisuuteen. Tästä heräsi mielenkiintoni kouluttautua seksuaalineuvojaksi. Seuraava työpaikkani Sexpo-säätiössä opastikin erittäin laajasti ihmisen seksuaalisuuden äärelle. Sexpossa toimin 17 vuoden ajan aluksi seksuaalineuvojana ja myöhemmin vastaavan neuvojan ja terapeutin työtehtävissä. Vuonna 2003 valmistuin Lyhytterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi erityistason psykoterapeutiksi ja vuotta myöhemmin seksuaaliterapeutiksi.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Comments on pricing