Etusivu / Löydä apua / Heidi Mäkinen

Heidi Mäkinen

Koulutuksessa Työterveyshoitaja, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Espoo, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, nyt suoritan kognitiivis-integratiivisen psykoterapian opintoja, sis. hypnoterapian. Terapia- ja työhyvinvointivastaanottoa olen pitänyt viimeiset kahdeksan vuotta. Tervetuloa vastaanotolleni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen positiivinen, turvallinen, arvostava ja myötätuntoinen. Työskentelen asiakkaan kanssa aktiivisesti yhdessä. Olen huumorintajuinen, rauhallinen ja ratkaisukeskeinen. Uskon siihen, että vaikka tilanne tuntuisi kuinka vaikealta tahansa, aina voidaan vaikuttaa eri tavoin tilanteen parantumisen eteen.

Uskon meissä kaikissa oleviin mahdollisuuksiin. Jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia ja vahvuuksia, joita yhdessä vahvistamalla voidaan päästä muutoksiin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelemme paljon ajatuksista ja tunteista, mutta tärkeitä ovat myös konkreettiset keinot, joiden avulla saavutat elämässäsi toivomiasi muutoksia. Tutkimme ja työstämme yhdessä ongelmia ratkaisukeskeisesti. Annan kotitehtäviä, jotka tehostavat työstämäämme tavoitteita. Seuraamme aktiivisesti tehtävien vaikutuksia elämääsi. Käytän myös psykofyysisiä harjoitteita esim. ahdistuksen hoidossa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Kouluttaudun jatkuvasti pysyäkseni ajan hermoilla. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot, työhyvinvointiasiantuntijan opinnot, sekä toiminut pitkään työterveyshoitajana. Kognitiivis-integratiiviset psykoterapeuttiopintoni sisältävät myös hypnoterapiaa. Terapia- ja työhyvinvointiasiantuntijan vastaanottoa olen pitänyt 8v ajan. Olen toiminut myös kriisityöntekijänä. Olen suorittanut lääkkeettömän unenhoidon koulutuksen. Olen gradua vaille yhteiskuntatieteiden maisteri työhyvinvoinnin ohjelmasta.

Erityisosaamistani ovat työhyvinvointiin liittyvät asiat, ahdistus ja sen hoito, sekä unettomuuden hoito. Laajan työ- ja opiskelutaustani avulla autan ja tuen sinua kokonaisvaltaisesti.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorien, aikuisten ja parien kanssa. Kiinnostuksenani on erityisesti työhyvinvointiin liittyvät asiat, unettomuus, ahdistus, kriisit ja parisuhteen haasteet.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.