Etusivu / Löydä apua / Harri Kousa

Harri Kousa

Psykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Hyvinkää, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Otan potilaita psykoanalyysiin/psykoterapiaan. Hoidossa pyritään tiiviin terapian avulla sellaiseen yhteistyösuhteeseen, jolla voidaan saavuttaa kosketus mielen syvimmille alueille. Psykodynaamisessa terapiassa käydään 2 krt/vk. Psykoanalyysissa käydään väh. 3 krt/vko, väh. kolmen vuoden ajan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Psykoanalyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, kärsivällinen, ja luotettava. Pidän tärkeänä luottamusta, yhdessä tekemistä ja valmiutta asettua yhteistyösuhteeseen. Puutun hoitoa jarruttavaan passiivisuuteen, samoin kuin sen kaltaiseen yliaktiivisuuteen, joka estää hoitoa etenemästä pintatason oireista mielen syvien ristiriitojen hahmottamiseen. Voin olla tiukka, jos sellaista tarvitaan, mutta silloinkin pyrin olemaan kunnioittava ja vastavuoroinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutkimme mielesi liikkeitä ja ristiriitoja. Mielesi sisällöistä kertomisen, niistä keskustelun ja kysymysten avulla selvitämme elämäntilanteisiisi huonosti istuvia tunteita, tai tunteiden puuttumisia tilanteissa, joissa olisi hyvä tuntea syvästi. Lisäämme itsetuntemustasi sekä ristiriitaisten puoliesi ymmärrystä.

Psykoterapian ja psykoanalyysikäyntien rahoittamisessa apuna voidaan käyttää Kelan kuntoutuspsykoterapiatukea. Etäterapiaa en tee.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta