Etusivu / Löydä apua / Eva Nilson

Eva Nilson

Psykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 2.6.-31.8.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen Helsingistä Tampereelle muuttanut psykologian maisteri ja psykoterapeutti. Psykoterapeuttinen vastaanottotyö on käynnistynyt 2003. Kelan palvelutuottajana minulla on Kela-pätevyys - terapiaan tullessasi maksat vain omavastuuosuuden, mikäli olet saanut myönteisen psykoterapiapäätöksen Kelalta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Työotteeni on asiakasta kunnioittava, mutta aktiivinen. Keskustelemme vuorovaikutteisesti ja jos omasta itsestä kertominen tuntuu vaivaannuttavalta tai vaikealta, autan potilasta / asiakasta kysymyksin eteenpäin. Yritän kuunnella tarkasti ja kuulla myös "hiljaiset" viestit. Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä, voisin kuvailla itseäni rennoksi ja välittäväksi. Pyrin rakentamaan luotettavan ja lämpimän ilmapiirin, koska se on toimivan yhteistyön edyllytys. Seksuaalikysymyksissä keskeisiä asenteita ovat sallivuus ja hyväksyvyys, joita periaatteita pyrin noudattamaan istunnoissa. Tietoista läsnäoloa "juuri tässä ja nyt" voimme harjoitella yhdessä. .

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alkaessa määrittelemme potilaan / asiakkaan kanssa yhdessä mihin prosessissa pyritään, eli mitkä ovast potilaan tärkeimmät tavoitteet. Terapiaistunto ei ole mitä tahansa jutustelua, vaan sillä on aina jokin tarkoitus. Se voi olla lapsuuden kokemuksia ja vuorovaikutussuhteita tutkivaa, nykyhetken kriisiin ja siitä selviytymiseen painottuvaa tai esimerkiksi henkilökohtaiseen psyykkiseen kasvuun tai kehitykseen tähtäävää. Ideana on se, että asiakas avaisi omaa sisäistä maailmaansa, eli kertoisi tunteistaan ja ajatuksistaan. Jos potilas kamppailee kriisissä, istunnoissa keskitytään lähinnä selviytymiseen ja kenties joihinkin lähitulevaisuuden haasteisiin . Silloin kun psyykkistä energiaa on enemmän käytössä, pyritään tutkimaan syvemmin itseä. Toisinaan annan kotitehtäviä. Psykologisia testejä ja kyselyitä käytämme vaihtelevasti.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Peruskoulutukseltani olen opettaja. Psykologiksi olen kouluttautunut myöhemmin Helsingin yliopistossa. Psykoterapeutin opinnot aloitin psykologiksi valmistuttuani, samoin seksuaaliterapia- ja Mindfullness-opinnot. Kuntoutus- / tutkimuslaitoksessa työskentely tutustutti työuupumukseen, masennukseen, ahdistushäiriöön, sydänpotilaisiin ja syöpää sairastaviin - muun muassa. Psykiatrisessa sairaalassa tein töitä syömishäiriöstä kärsivien kanssa. Psykologin toimenkuvan lisäksi olen työskennellyt esimiehenä ja tulosvastuullisena johtajana.

Asiakaskuntani

Nuorimmat asiakkaani ovat 18-vuotiaita koululaisia ja iäkkäimmät eläkeläisiä. Vastaanotolla käy opiskelijoita, työssä olevia, työttömiä, eläkepäiviä viettäviä ja sairauslomalla tia kuntoutustuella olevia. Miesten uskaltautuminen psykologin vastaanotolle tai terapiaan on lisääntynyt tuntuvasti.

Lisätiedot

Vastaanotto sijaitsee Tampereen keskustassa. Voit tulla 1-3 käynnille, jos sinulla on akuutti ongelma tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Kelan myöntämään pitempikestoiseen terapiaan. Otan vastaan uusia terapia-asiakkaita. Saatavana myös ILTA-AIKOJA! Parkkipaikkoja löytyy aivan vastaanoton tuntumasta. Tervetuloa tutustumaan.

Tutustumiskäynnin hinta

93,00

Vakiokäynnin hinta

92,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Istunnosta annan mukaasi laskun, joka tulee hoitaa viikon kuluessa. Ensimmäinen tapaaminen (45 min.) maksaa 93 euroa.
Ns. Kela-terapioissa potilas maksaa omavastuuosuuden. Sitä voidaan tarkistaa vuosittain. Vuonna 2019 aloittaneille se on 36 euroa kerralta ja vuonna 2020 syksystä alkaen omavastuu on 37 euroa.
(Kelan tuki 57,60 euroa, potilaan osuus 36 euroa tai 37 euroa eli yhteensä 93,60 tai 94,60 euroa.)
Viikonlopun istunnoista tai ilta-ajoista en ole perinyt korotettua maksua.
.