Etusivu / Löydä apua / Anne Toivonen-Stenius

Anne Toivonen-Stenius

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Vantaa, Myyrmäki
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti sekä perheterapeutti. Olen kouluttautunut lisäksi masennuksen sekä alle viisivuotiaiden lapsiperheiden lyhytpsykoterapiahoitoihin. Tarjoan lyhyitä ongelmallisia tilanteita selkiyttäviä tapaamisia sekä myös pidempiä - yli vuoden kestäviä psykoterapioita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapiahoitosuhteen turvin käymme läpi kokemuksia, jotka ovat menneisyydessä ylittäneet silloisen vastaanotto- ja sietokyvyn sekä joiden kokemusten suhteen jäänyt liian yksin selviämään. Nämä näyttäytyvät tietoisina sekä tiedostamina vuorovaikutussuhteissa, erilaisina psyykkisinä ja fyysisinä oireina ja ihmissuhdevaikeuksina. Näitä vaikeuksia etsitään ja löydetään yhdessä psykoterapiasuhteessa. Tavoitteena on löytää enemmän omaa itseään oireiden takaa. Se vaatii aikaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiasuhde on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa yhdessä tutkimme keskusteluun tulevia asioita. Keskusteluilla ei ole selkeää teemaa, jonka turvin etenemme, vaan jokainen tunti muodostuu omanlaisekseen. Psykoterapia perustuu keskusteluun menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.
Psykoterapia edellyttää sitoutumista käynteihin, oman osuuden ymmärtämistä psykoterapiaprosessin eteenpäin viemiseksi.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykiatrian erikoissairaanhoitaja ja yksilöpsykoterapeutti sekä perheterapeutti. Minulla on pitkä kokemus yksityisvastaanoton lisäksi julkisella sektorilla erikoissairaanhoidossa erilaisissa yksiköissä (työkykyarvio-, konsultaatio-, ensiapupsykiatria- sekä mielialapkl:lla) Lisäksi olen kouluttautunut masennuksen lyhytkestoiseen hoitoon (IPT) sekä pikkulapsiperheen hoitoon.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja ikäihmisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta