Tampereen ja Minduun yhteistyöhanke
Minduu toteutti yhteistyöhankkeen Tampereen kaupungin kanssa. Hanke on päättynyt. Etsitkö psykoterapeuttia Tampereelta? Löydät ne Minduun hausta.

Yhteistyöllä sujuvammin sopivalle psykoterapeutille

Tampereen kaupungin terveydenhuolto ja Minduu aloittivat yhteistyöhankkeen, jossa kokeillaan potilaan ohjaamista sopivalle psykoterapeutille Minduun nettipalvelun avulla. Hanke on päättynyt


 

Hyödyt

Psykoterapeuttihaku
Liian usein asiakkaat jumiutuvat psykoterapeutin etsimiseen. Auta asiakkaita löytämään vaivattomasti itselleen sopiva terapeutti ja aloittamaan terapia.
Psykoterapeutin profiili
Profiili sisältää kaikki tärkeimmät tiedot ja palvelee psykoterapeuttia etsivää asiakasta, psykoterapiaan ohjaavaa työntekijää sekä uusia asiakkaita etsivää psykoterapeuttia.
Tue terapiaa hakeutumisen helpottamista
Tehdään yhdessä hyvää. Auta asiakkaita löytämään vaivattomasti itselleen sopiva terapeutti ja aloittamaan terapia. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka missio on tehdä oikeanlaisen ammattiavun saamisesta helppoa.

Muita ominaisuuksia

Sopiva asiakas sopivalle terapeutille

Saat asiakkaita, jotka ovat kokeneet juuri sinun profiilisi ja työskentelytapasi itselleen sopivina. Näin parannetaan molemmin puolin hedelmällisen yhteistyön todennäköisyyttä.

Psykoterapiaan suunniteltu nettiajanvaraus

Saat asiakkaan kuvauksen tilanteestaan. Voit halutessasi ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen kuin hyväksyt tai perut varauksen. Tiedät kuka on tulossa vastaanotolle eikä yllätyksiä tule.

 

Suojattu videoasiointi

(Maksullinen)

Suojattu videoyhteys on helppokäyttöinen ja täyttää terveydenhuollon vaatimukset. Se toimii suoraan internet-selaimessa, etkä sinä tai asiakkaasi tarvitse erillistä ohjelmaa.

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Minduu-palvelun kehittäjillä on ollut humaani, psykoterapia-asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita arvostava lähestymistapa. Useat asiakkaistamme ovat onnistuneet löytämään juuri itselleen sopivimman terapeutin palvelun avulla. Minduu-palvelulle oli todellinen tarve ja onneksi se toteutettiin viisaasti, käyttäjien tarpeita kunnioittaen."

Psykoterapeutti, toimitusjohtaja, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

“Asiakkailleni tärkeintä on ollut löytää sopiva terapeutti nopeasti ja helposti. Nopeissa elämänkriiseissä voi joskus olla merkityksellisintä tieto siitä, että ajan voi varata suoraan netissä, saman tien. Psykologina ja terapeuttina palveluni ovat olleet hyvin esillä Minduu:ssa, puolet asiakkaistani on löytänyt vastaanotolleni palvelun kautta. Yrittäjänä koen Minduu -palvelun laadukkaaksi ja helpoksi käyttää. Suosittelen.”

Psykoterapeutti, Helsinki

Mitä asiakkaamme ovat mieltä

"Hoidan asiakkaani huolella ja ammattitaidolla, mutta kaipailin apuja yrittäjänä asiakashankinnan kapuloihin. Minduu -palvelu otti heti huomaansa - systeemi oli riittävän simppeli kiireisen psykoterapeuttiyrittäjän käyttää ja osoitti tehonsa välittömästi."

Psykoterapeutti, Helsinki