Etusivu / Löydä apua / Ylva Launos

Ylva Launos

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Helsinki , Etelä
Suomi Ruotsi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen pari- ja perheterapeutti. Tarjoan apua suomen-, ja ruotsinkielellä teille, jotka tarvitsette apua ja tukea perheen/ parisuhteen liittyvissä haasteissa. Minulla on pitkä kliininen työkokemus syömishäiriötä kärsivien ja heidän perheidensä hoitamisessa. Työkokemusta myös lastenpsykiatriassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainoitteinen, nykyisyyteen painottuva, mutta menneisyyttä huomioiva. Ydinosaamisaluetta on erilaiset syömishäiriöt, niiden vaikutus parisuhteeseen tai perheeseen, pariterapia ja perheterapia. Koetan yhdessä kanssanne löytää yksilöllisiä ratkaisuja tämän hetkiseen elämäänne ja auttaa teitä kasvattamaan omaa itseymmärrystänne. Pyrin luomaan turvallisen ja rauhallisen tilan terapiatilanteeseen, jossa kaikilla asiakkailla on mahdollisuus tulla kuulluiksi, ymmärretyiksi ja hyväksytyiksi omana itsenään. Olen peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on pitkä työkokemus lastenpsykiatrissa, sekä olen työskennellyt syömishäiriöstä kärsivien hoitajana osastolla ja avohoidossa. Toimin edelleen psykiatrian poliklinikalla sairaanhoitajana.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset aloitetaan tutustumiskäynnillä, jossa selvennettään haasteet ja tavoitteet. Tapaamisia voi olla muutamasta käynnistä pidempään prosessiin sinun/ teidän tilanteen, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keskustelun tavoitteena on tämän hetkisen elämäntilanteen ja sen haasteiden ymmärtäminen, itsetuntemuksen lisääminen ja jaetuiksi tulemisen mahdollistaminen. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet.
Perhetapaamisella sukupuutyöskentelyn kautta voimme tutkia perheen historiaa ja lisätä ymmärrystä nykyhetkeen. Paritapaamisilla on mahdollista työskennellä jos on haasteita vuorovaikutuksessa tai kommunikaatiossa tai äkillisten kriisien vuoksi. Hoidossa on silloin suhde.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen
Erityiskohderyhmät
Syömishäiriöiset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, psykiatrinen hoito. Psykoterapeutti: pari-, ja perheterapeutti. Työkokemusta lastenpsykiatriasta, syömishäiriötä sairastavien avo- ja osastohoidosta.
Tällä hetkellä toimin psykiatrian poliklinikalla sairaanhoitajana.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag är sjukskötare och psykoterapeut: par-, och familjeterapeut. Har du/ni utmaningar i ert parförhållande eller i familjen, och känner ni att ni skulle behöva tala med ett utomstående yrkesmänniska, ta gärna kontakt med mig, så funderar vi tillsammans olika alternativ och jobbar på att kommunikationen blir bättre hemma. Eller kämpar ngn i familjen med ett ätstörning, jag kan försöka hjälpa er.