Etusivu / Löydä apua / Ylva Launos

Ylva Launos

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Helsinki, Keskusta
Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Tunnekeskeisen pariterapian 2-vuotinen erikoistumiskoulutus. Suomen-, ja ruotsinkielellä tukea ja apua parisuhdekriiseihin. Työkokemusta syömishäiriötä kärsivien ja heidän perheidensä hoitamisessa. Tarjoan lähi-, ja etäterapiaa Väestöliitossa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen, kuunteleva, tilaa antava ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainoitteinen, nykyisyyteen painottuva, mutta menneisyyttä huomioiva. Ydinosaamisaluetta on erilaiset syömishäiriöt, niiden vaikutus parisuhteeseen tai perheeseen, pariterapia ja perheterapia. Koetan yhdessä kanssanne löytää yksilöllisiä ratkaisuja tämän hetkisen elämänne haasteisiin ja auttaa teitä kasvattamaan omaa itseymmärrystänne. Pyrin luomaan turvallisen ja rauhallisen tilan terapiatilanteeseen, jossa kaikilla asiakkailla on mahdollisuus tulla kuulluiksi, ymmärretyiksi ja hyväksytyiksi omana itsenään. Olen peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on pitkä työkokemus sekä aikuispsykiatriassa että lastenpsykiatrissa.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset aloitetaan tutustumiskäynnillä, jossa selvennettään haasteet ja tavoitteet. Tapaamisia voi olla muutamasta käynnistä pidempään prosessiin sinun/ teidän tilanteen, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keskustelun tavoitteena on tämän hetkisen elämäntilanteen ja sen haasteiden ymmärtäminen, itsetuntemuksen lisääminen ja jaetuiksi tulemisen mahdollistaminen. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet.
Perhetapaamisella sukupuutyöskentelyn kautta voimme tutkia perheen historiaa ja lisätä ymmärrystä nykyhetkeen. Paritapaamisilla on mahdollista työskennellä kun on haasteita vuorovaikutuksessa tai kommunikaatiossa tai äkillisten kriisien vuoksi. Hoidossa on silloin suhde.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Syömishäiriöiset potilaat Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, psykiatrinen hoito.
Psykoterapeutti: pari-, ja perheterapeutti. Túnnekeskeisen pariterapian 2- vuotinen erikoistumiskoulutus.
Työkokemusta aikuispsykiatrian poliklinikalla ja lastenpsykiatriasta, syömishäiriötä sairastavien avo- ja osastohoidosta.

Tutustumiskäynnin hinta

96,00

Vakiokäynnin hinta

96,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnat määrää Väestöliitto.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag är sjukskötare och psykoterapeut: par-, och familjepsykoterapeut. Har du/ni utmaningar i ert parförhållande eller i er familj, eller behöver ni få tala med en yrkesmänniska en eller flera gånger, ta gärna kontakt med mig. Tillsammans kan vi hitta olika lösningar och förbättra kommunikationen. Eller lider någon i familjen av ätstörning, kan jag försöka hjälpa er. Jag har en lång erfarenhet i både barnpsykiatri och i vuxenpsykiatri.