Etusivu / Löydä apua / Vuokko Häkli
Psykoterapeutti, Toimintaterapeutti, Kuvataideterapia
Vihti, Nummela
Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykoterapeutti/ kuvataideterapeutti ja pohjakoulutukseltani Erikoistoimintaterapeutti. Terapiassa luonani voit saada ymmärrystä mieltäsi askarruttaviin asioihin ja eväitä muutokseen luovasti pohtien joko kuvallisin tai kehollisin menetelmin tai vain keskustelemalla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kuvataideterapia
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen positiivinen, sosiaalinen, aktiivinen, kuunteleva, myötätuntoinen ja kiinnostunut ihmisen auttamisesta. Haluan auttaa sinua ymmärtämään oman mielesi sisältöjä ja pääsemään elämässä eteenpäin kohti tavoitteita, jotka koet tärkeäksi. Yhdessä tutkien, rauhallisesti edeten kohti eheyttä. Kuljen rinnallasi ja haluan tukea sinua löytämään vastauksia .

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa voit puhua tai tehdä kuvaa käyttäen erilaiisa taidemateriaaleja valintasi mukaan. Luova taiteellinen työskentely voi auttaa jäsentämään ajatuksia, tunteita tai kokemuksia. Luottamuksellinen yhteistyösuhde on keskeinen elementti kaikelle terapialle. Kehollisten menetelmien avulla kehotietoisuus paranee ja huomio voi kiinnittyä myös sanattomaan vuorovaikutukseen, tunnesäätelyyn ja itsesäätelytaitojen kehittymiseen. EMDR- terapiassa voit työstää vaikeita kokemuksia ja nykyisyyttä häiritseviä muistoja, mikä voi auttaa toipumisessa. Nuorempien kanssa terapiassa voidaan käyttää myös leikkiä, satuja tai pelejä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt pitkään toimintaterapeuttina kuntoutuksen eri alueilla, pisimmän ajan lasten ja nuorten psykiatrian saralla. Kuvataidepsykoterapeuttina työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen suorittanut Suomen mielenterveysseuran psykodynaamisen kuvataidepsykoterapeutin tutkinnon v. 2015, jonka jälkeen Psykofyysisen psykoterapian perustekoulutuksen 2019. Lisäksi olen suorittanut Therapeija säätiön kriisityön täydennyskoulutuksen ja traumatyön täydennyskoulutuksen psykoterapeuteille. Myös mentalisaatityöskentely on tuttua, olen suorittanut Mentalisaatio ry: n, Anna Freud Centren Mentalisaatioon perustuva hoito (MBT) peruskoulutuksen. EMDR-terapeutiksi valmistuin 2022 (EMDR 1 ja 2).

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

92,60

Lisätiedot hinnoittelusta