Etusivu / Löydä apua / Ville Kuusinen

Ville Kuusinen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Turku
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
OTAN UUSIA ASIAKKAITA - MYÖS KELA. Kognitiivinen psykoterapeutti YET, sairaanhoitaja psykiatrinen hoitotyö, työnohjaaja, emotionaalisen trauman hoito koulutus, HOT/ACT terapian perus- ja jatkokoulutus, dissosiaatio koulutus. Laaja-alainen kokemus yleisimmistä psykiatrisista häiriöistä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen suorapuheinen ja kannustava terapeutti. Olen aktiivinen keskustelija mutta osaan kuunnella, kun sille tarvitaan tilaa. Omaan vahvan osaamisen psykiatrisesta hoitotyöstä, joka tukee laaja-alaisen asiakaskunnan kanssa työskentelyä. Mielelläni annan paljon tilaa asiakkaalle kuvata elämäänsä, tunteitansa, pelkojansa mutta mikäli huomaan, että asiakkaan vointi tai mieliala ei ole sellainen, jolloin mielellään puhuu paljon, otan luontevasti ohjat istunnoissa. En ole tefloni, reagoin tunteisiin.

Mitä istunnoillani tehdään

90% terapia ajasta keskustelemme ja tutkimme ajattelumallejasi, elämääsi, pelkojasi ja vahvuuksiasi. Mielelläni annan psykoedukaatiota ja jaan kokemuksiani, jotka voivat avartaa asiakkaan elämää ja ymmärrystä omista ongelmista.

Mielelläni jaan kaiken ammattikirjallisuuteni asiakkaideni luettavaksi. Asiakkaani usein lukevat paljon, koska tieto helpottaa usein oloa ja tuo ymmärrystä elämään. Niiden asiakkaiden, jotka eivät jaksa tai kykene lukemaan, teemme tarvittaessa mindfullness-, EFT tapping- , rentoutus-, tai muunlaisia harjoituksia. Milellään tutkimme tunnelukkoja, piirrämme yhdessä ongelman ratkaisukarttoja tai menemme tarvittaessa altistamaan itseämme Hansan kauppakeskuksen sosiaaliseen maailmaan. Yhdessä suunnittelemme käytettävät elementit terapiaan. Mitään ei pakoteta.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Työuupumukseen Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Suosittelen terapiaan hakeutuvalle TERAPIAVALMENNUSTA ennen psykoterapian aloittamista. Selkeyttää terapiasi tavoitteita ja tarjoaa kattavan määrän tietoa sinusta terapeutille ja itsellesi. Terapiassa käytetään todella monta tapaamista näiden tietojen kartoittamiseen, joten käymällä terapiavalmennuksen itseksesi kotona, on sinusta erinomainen manuaali terapeutille, kun terapiasi aikanaan alkaa. Kuljeta tätä työkirjaa mukanasi terapiassa. Sen ovat suunnitelleet psykoterapian ammattilaiset ja se on suunniteltu tukemaan sinun terapiaasi, kävit terapiasi kenen luona hyvänsä. Se ei ole viitekehysriippuvainen, koska suunnittelijoina ovat usean eri suuntauksen psykoterapeutit.

https://www.prowork.fi/valmennus/

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta