Etusivu / Löydä apua / Ville Kuusinen

Ville Kuusinen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Turku
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
VOIN OTTAA UUSIA KELA (EI VLK) ASIAKKAITA. Kognitiivinen psykoterapeutti YET, sairaanhoitaja psykiatrinen hoitotyö, työnohjaaja, emotionaalisen trauman hoito koulutus, HOT/ACT terapian perus- ja jatkokoulutus, dissosiaatio koulutus. Laaja-alainen kokemus yleisimmistä psykiatrisista häiriöistä
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen suorapuheinen ja kannustava terapeutti. Olen aktiivinen keskustelija mutta osaan kuunnella, kun sille tarvitaan tilaa.

Omaan vahvan osaamisen psykiatrisesta hoitotyöstä, joka tukee laaja-alaisen asiakaskunnan kanssa työskentelyä. Mielelläni annan paljon tilaa asiakkaalle kuvata elämäänsä, tunteitansa, pelkojansa mutta mikäli huomaan, että asiakkaan vointi tai mieliala ei ole sellainen, jolloin mielellään puhuu paljon, otan luontevasti ohjat istunnoissa. En ole tefloni, reagoin tunteisiin.

Mitä istunnoillani tehdään

Tärkeintä on, että sinä tiedät miksi olet tulossa psykoterapiaan. Sinulla on kuva siitä, mitä terapialta haluat.

Kun odotat KELA päätöstä psykoterapiaan, käy elämääsi läpi, tunteitasi, haasteitasi ja pelkojasi. Tee niiden pohjalta 2-3 selkeää tavoitetta, minkä muuttuminen parantaisi elämänlaatuasi, vointiasi ja samalla myös työ- ja opintokykyäsi. Tärkeää on, että sekä terapeutilla että asiakkaalla on yhteiset tavoitteet terapialle, jota kohti kuljemme. Terapiassa olemme tasa-arvoisia, keskustelemme ja tutkimme ajattelumallejasi, elämääsi, pelkojasi ja vahvuuksiasi. Jaan kokemuksiani omasta elämästäni, jos se sinulle sopii.

Mielelläni jaan kaiken ammattikirjallisuuteni luettavaksesi. Niiden asiakkaiden, jotka eivät jaksa tai kykene lukemaan, keskitymme keskustelun avulla tutkimaan mielen maisemia. Yhdessä suunnittelemme käytettävät elementit terapiaan. Mitään ei pakoteta. Terapautti ei ole sinun elämän paras asiantuntija, sinä olet.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Työuupumukseen Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta