Etusivu / Löydä apua / Vilhelm Sirén

Vilhelm Sirén

Koulutuksessa Sosionomi, Integratiivinen
Espoo, Tapiola
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan turvallisen tilan tutkiskella ja työstää mieltä painavia asioita, rauhallisella, kunnioittavalla ja ammattitaitoisella työotteella. Terapeuttina olen rauhallinen, helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja kannustava.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen, helposti lähestyttävä, sekä läsnäoleva ja kannustava. Tilanteesta ja sinun tarpeistasi riippuen olen sekä aktiivinen, että tilaa antava, mahdollistaen sinulle avoimen tilan tutkiskella ja pysähtyä myös vaikeimpien asioiden äärelle.

Luottamussuhteen luominen on ehdottoman keskeistä terapiassa. Siksi keskitynkin ylläpitämään hyväksyvää ja kunnioittavaa työotetta tämän toteuttamiseksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa kartoitamme elämäntilannettasi, tutkimme menneisyyttäsi ja pohdimme yhdessä tavoitteita, joihin haluat edetä. Terapian hoitosuunnitelmaa voidaan muuttaa ja muokata terapiaprosessin edetessä, mikäli siihen on tarvetta. Menneisyyden tutkiminen, itsetietoisuuden lisääminen, ja uusien näkökulmien ja toimintamallien soveltaminen ovat teemoja, jotka ovat läsnä istunnoillani. Tämän lisäksi sovellamme käytännönläheisiä harjoituksia ja menetelmiä, mikäli se tukee sinun tilannettasi.

Integratiivinen psykoterapiasuuntaus ei ole rajattu yhteen terapiasuuntaukseen, vaan siinä käytetään tutkitusti toimivia elementtejä eri suuntauksista, soveltaen juuri sinulle sopivia työskentelytapoja. Käytän muun muassa erilaisia kognitiivis-analyyttiseen terapiasuuntaukseen (KAT) sekä mindfulnessiin ja mentalisaatioon pohjautuvia viitekehyksiä ja harjoitteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja-alainen kokemus mielenterveystyöstä sekä lastensuojelun asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa