Etusivu / Löydä apua / Vesa Salmi

Vesa Salmi

Koulutuksessa Filosofian maisteri, Psykoanalyyttinen
Helsinki, Malmi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja filosofian maisteri, työnohjaaja (STOry, JTO) sekä mindfulness-ohjaaja. Tarjoan psykoanalyyttista koulutuspsykoterapiaa, käyntitiheys kaksi kertaa viikossa. Hoitoa ohjaa Therapeia-säätiön koulutuskeskuksen osoittama työnohjaaja, hoidon kesto vähintään 1-2v.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
  • Psykodynaaminen
Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen hyvä kuuntelija, mutta tarpeen mukaan myös kantaaottava ja aktiivinen. Koitan kuitenkin välttää ohjeiden antamista tai elämäsi ohjailemista. Yritämme yhdessä vahvistaa edellytyksiäsi ja voimavarojasi ohjata elämääsi itse. Pitkä työkokemus mm. psykiatrisessa hoitotyössä, sosiaalipalveluissa ja työnohjaajana antavat minulle hyvän pohjan tutkia ja jäsentää erityisesti työelämässä tai opiskeluvaiheessa olevien aikuisten elämäntilannetta ja -ongelmia.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutkimme yhdessä niitä elämäntapahtumia sekä ajattelun ja vuorovaikutuksen tapoja, jotka ovat saaneet sinut hakemaan apua.. Tavoitteena on, että lisääntynyt itsetuntemus auttaa sinua selviämään jatkossa paremmin ja kokemaan elämän entistä mielekkäämmäksi ja onnellisemmaksi. Antamaani koulutuspsykoterapiaan liittyy tiivis työnohjaus. Käyntitiheys on kaksi kertaa viikossa vähintään vuoden ajan. Terapian aloittamisesta päätetään yhdessä 3-5 kartoituskäynnin aikana..

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aikanaan työskennellyt pitkään psykiatrisessa sairaalassa sairaanhoitajana. Sittemmin muun muassa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa, erilaisissa palvelujen suunnittelutehtävissä sekä työnohjaajana vuodesta 2002 alkaen. Työikäisten aikuisten potilaiden kohdalla vahvuutenani on monenlaisten työyhteisöjen henkilökohtainen tuntemus. Helsingin Yliopistosta olen valmistunut vuonna 1998 filosofia pääaineenani. Mindfulness-ohjaajaksi olen pätevöitynyt Antti-Juhani Wihurin Mind@Work Oy:n koulutuksessa v. 2017-2018.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa. Kosketuspintaa minulla on työnohjaajataustan ja monipuolisen työuran kautta erityisesti työssä ilmeneviin ongelmiin ja työuupumukseen.

Tutustumiskäynnin hinta

30,00

Vakiokäynnin hinta

30,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapeuttiopiskelija v. 2018-2022 – ei Kela-pätevyyttä ennen valmistumista. Tämä on huomioitu hinnoittelussa.