Etusivu / Löydä apua / Vesa Salmi

Vesa Salmi

Koulutuksessa Filosofian maisteri, Psykoanalyyttinen
Helsinki, Taka-Töölö
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja filosofian maisteri, työnohjaaja (STOry, JTO) sekä mindfulness-ohjaaja. Tarjoan työnohjattua psykoanalyyttista koulutuspsykoterapiaa. Ajankohtaisen elämäntilanteen selvittelyyn ja tukemiseen on mahdollista sopia myös lyhyempiä ja harvatahtisempia keskusteluaikoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
  • Psykodynaaminen
Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen hyvä kuuntelija, tarpeen mukaan myös kantaaottava ja aktiivinen. Koitan kuitenkin välttää ohjeiden antamista tai elämäsi ohjailemista. Yritämme yhdessä vahvistaa edellytyksiäsi ja voimavarojasi ohjata elämääsi itse. Pitkä työkokemus mm. psykiatrisessa hoitotyössä, sosiaalipalveluissa ja työnohjaajana antavat minulle hyvän pohjan tutkia ja jäsentää erityisesti työelämässä tai opiskeluvaiheessa olevien aikuisten elämäntilannetta ja -ongelmia.

Mitä istunnoillani tehdään

Nostamme esiin ja tutkimme yhdessä niitä ajattelun ja vuorovaikutuksen tapoja, joita nykyisissä ja aiemmissa ihmissuhteissasi on tyypillisesti ollut ja jotka ovat hankaloittaneet elämääsi. Antamaani koulutuspsykoterapiaan liittyy tiivis työnohjaus. Käyntitiheys on kaksi kertaa viikossa vähintään vuoden ajan,

Tukea-antavissa, kertaviikkoisissa tai harvemmissa käynneissä, sekä tilannetta kartoittavissa keskusteluissa keskitytään ajankohtaiseen tilanteeseesi ja siinä selviämiseen, elämänhistoriaakaan unohtamatta. Näiden käyntien jatkoksi on mahdollista harkita tiiviimpää koulutuspsykoterapiaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aikanaan työskennellyt pitkään psykiatrisessa sairaalassa sairaanhoitajana. Sittemmin muun muassa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa, erilaisissa palvelujen suunnittelutehtävissä sekä työnohjaajana vuodesta 2002 alkaen. Työikäisten aikuisten potilaiden kohdalla vahvuutenani on monenlaisten työyhteisöjen henkilökohtainen tuntemus. Helsingin Yliopistosta olen valmistunut vuonna 1998 filosofia pääaineenani. Mindfulness-ohjaajaksi olen pätevöitynyt Antti-Juhani Wihurin Mind@Work Oy:n koulutuksessa v. 2017-2018.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa. Kosketuspintaa minulla on työnohjaajataustan ja monipuolisen työuran kautta erityisesti työssä ilmeneviin ongelmiin ja työuupumukseen.

Tutustumiskäynnin hinta

30,00

Vakiokäynnin hinta

30,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapeuttiopiskelija v. 2018-2022 – ei Kela-pätevyyttä ennen valmistumista. Tämä on huomioitu hinnoittelussa.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a trainee in psycho-analytically oriented psychotherapy for adults, basic education MA (majoring philolsophy) and RN (psych). My psychotherapist
training (2018-2022) is arranged by the Therapeia foundation (https://www.therapeia-yhdistys.fi/about-the-society/) , and co-produced and supervised by Helsinki University. The therapies included in my training curriculum are possible only in Finnish.

However, I offer supportive psychiatric counseling in English, though because of the deep dependency on speech and language in psychiatric counselling, I prefer patients who have, as I do, English as their second language.