Etusivu / Löydä apua / Vesa Salmi

Vesa Salmi

Psykoterapeutti, Filosofian maisteri, Psykoanalyyttinen
Helsinki, Taka-Töölö
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Psykodynaaminen psykoterapia, mieluiten kaksi kertaa viikossa toteutuvana. Tällä hetkellä vastaanotto täynnä - no appointments available at this time. Otan vastaan Taka-Töölössä, Machelininkatu 43, 1. krs.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen hyvä kuuntelija, mutta tarpeen mukaan myös kantaaottava ja aktiivinen. Koitan kuitenkin välttää ohjeiden antamista tai elämäsi ohjailemista. Yritämme yhdessä vahvistaa edellytyksiäsi ja voimavarojasi ohjata elämääsi itse. Pitkä työkokemus mm. psykiatrisessa hoitotyössä, sosiaalipalveluissa ja työnohjaajana antavat minulle hyvän pohjan tutkia ja jäsentää erityisesti työelämässä tai opiskeluvaiheessa olevien aikuisten elämäntilannetta ja -ongelmia.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutkimme yhdessä niitä elämäntapahtumia sekä ajattelun ja vuorovaikutuksen tapoja, jotka ovat saaneet sinut hakemaan apua.. Tavoitteena on, että lisääntynyt itsetuntemus auttaa sinua selviämään jatkossa paremmin ja kokemaan elämän entistä mielekkäämmäksi ja onnellisemmaksi.

Ennen mahdollisen psykoterapian aloittamista on tärkeää selvittää, että sekä potilaan että terapeutin mielestä henkilökemia toimii niin, että vaativa yhteistyösuhde kannattaa aloittaa. Terapian aloittamisesta päätetään yhdessä 3-5 kartoituskäynnin aikana..

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aikanaan työskennellyt pitkään psykiatrisessa sairaalassa sairaanhoitajana. Sittemmin muun muassa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa, erilaisissa palvelujen suunnittelutehtävissä sekä työnohjaajana vuodesta 2002 alkaen. Työikäisten aikuisten potilaiden kohdalla vahvuutenani on monenlaisten työyhteisöjen henkilökohtainen tuntemus. Helsingin Yliopistosta olen valmistunut vuonna 1998 filosofia pääaineenani.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa. Kosketuspintaa minulla on työnohjaajataustan ja monipuolisen työuran kautta erityisesti työssä ilmeneviin ongelmiin ja työuupumukseen.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta