Etusivu / Löydä apua / Ulla Partanen

Ulla Partanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Pariterapia
Tampere,
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen sairaanhoitaja, työnohjaaja, perhe-ja paripsykoterapeutti. Minulla on myös tunnekeskeisen pariterapeutin pätevyys. Olen työskennellyt pitkään erikoissairaanhoidossa pikkulapsiperheiden kanssa ja minulla on vahva osaaminen perheen vuorovaikutusongelmien hoidosta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen työskennellyt 29 vuotta samalla työnantajalla,samoissa tehtävissä, joka kuvaa sitoutumistani sekä kiinnostustani tehdä terapeuttista työtä perheiden ja parien kanssa.
Terapiatyössä minusta on tärkeää antaa aikaa muutosprosessille, enkä usko kestävään muutokseen asioiden käytännön ratkaisuilla. Uskon, että omat tunteet ja kokemukset vaikuttavat siihen, miten olemme yhteydessä toiseen ja miten nämä vaikuttavat meidän toimintaamme, joka näkyy usein käytöksessämme. Tunteiden ja kokemusten tarkastelu ja tunnistaminen on tärkeää, kun mietimme ihmissuhteitamme ja niiden toimivuutta.
Työskentelyotteeltani olen aktiivinen sekä keskustelun ohjaajana, että kuuntelijana. Vaikeiden tunteiden ja tilanteiden esiintuomisessa sekä ilmaisussa rauhoitan, olen tukena ja apuna. Terapiatapaamisilla en päästä keskustelua liiaksi rönsyilemään vaan johdonmukaisesti ohjaan keskustelua takaisin käsiteltävään teemaan. Olen saanut palautetta myös terapiatyöskentelyyn liittyvästä turvallisuuden kokemuksesta.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen tunnekeskeisen pariterapian menetelmin, josta löydät tarkemmin tietoa: tunnekeskeinenpariterapia.fi
Pariterapiaan liittyvät aloituskäynnit, joissa tapaan paria yhdessä sekä molempia erikseen. Aloituskäynneillä
pari miettii olenko heille terapeuttina sopiva ja minä puolestani mietin onko parin ongelmat sen kaltaisia, että terapiaprosessia on mahdollinen aloittaa. (Mikäli ongelmat eivät ensisijaisesti ole parisuhteen ongelmia ohjaan parhaani mukaan asiakasta toisenlaiseen työskentelyyn.) Aloituskäynnit ovat tärkeä osa terapiaprosessia, joiden tietoa käytämme hyödyksi koko prosessin ajan. Terapiakäynnit toteutetaan kahden viikon välein, jotta riittävä intensiivisyys työskentelyssä mahdollistuu. Terapiaprosessin loppupuolella tapaamisten väliä voidaan pidentää.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Sairaanhoitaja, psykiatrinen hoitotyö 1990
Työnohjaaja 2001
perheterapia erityistaso (ET) 2008
paripsykoterapia erityistaso (ET) 2014
tunnekeskeinen pariterapia, Emotiollally Focused Couples Theraphy
• peruskurssi 2016
• syventävät opinnot 2017-2018
• pätevöityminen 2021

Asiakaskuntani

Tapaan kaiken ikäisiä ja eri parisuhteen vaiheissa olevia pareja. Lisäksi minulla on vahva osaaminen vanhemmuuteen liittyvien kysymysten hoidossa. Sijaisvanhemmuuden herättämät kysymykset sen vaiheet, sekä tukeminen ovat erityisen tärkeitä asioita, joiden kanssa työskentely on tärkeää ja mielekästä.

Lisätiedot

Vastaanotto torstaisin klo 8 - 16.
Peru varaamasi aika viimeistään kaksi (2) päivää ennen varattua aikaa, muuten veloitan käynnistäsi normaalimaksun. Mikäli sairastut äkillisesti, terveydenhoitajan tai lääkärin todistuksella en veloita käyntimaksua.

Tutustumiskäynnin hinta

170,00

Vakiokäynnin hinta

170,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapia, 90 min, 170,00 €
Vanhemmuuden tukikäynnit, 90 min, 170,00 €
Työnohjaus, 90 min, 180 €

* kuntoutuksena maksettava Kelan enimmäiskorvaus paripsykoterapiasta on 95.87€
* Psykoterapia alv 0 %
* Terveydenhuollon case-työnohjaus on arvonlisäverotonta,
muuten työnohjauksen alv 24%, joka lisätään työnohjauksen hintaan