Etusivu / Löydä apua / Ulla-Maija Nikula

Ulla-Maija Nikula

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Uusikaupunki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Haluan tukea sinua arkielämäsi pulmatilanteissa ja voit kertoa myös elämän ja olemisen syvistä tuntemuksistasi. Työotteeni perustuu luottamukseen ja lupaan kannatella sinua silloin, kun omat voimasi eivät riitä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, myötätuntoinen, salliva ja positiivinen kuuntelija, jolla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä. Etenen terapiasuhteessa aina sinun asettamien tavoitteidesi mukaisesti, joko pienin askelin tai suurin loikkauksin, siten mikä sinulle sopii. Tutkimme istuntojen aikana yhdessä elämän ja olemisen ilmiöitä, niitä ongelmakohtia, joihin haet ratkaisuja ja muutoksia. Asiakkaani ovat antaneet minulle hyvää palautetta rohkeasta, arvostavasta ja kannustavasta työotteesta, joka on tukenut heitä ongelmatilanteissa.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelemme toiveistasi terapian suhteen, laadimme tavoitteet ja tutkimme niitä elämäsi tilanteita, joihin toivot uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Voimme sopia erilaisista harjoitteista ja terapiaa tukevien lomakkeiden käytöstä sekä luovan kirjoittamisen menetelmien käyttämisestä istuntojen aikana. Haluan kuulla jokaisen tapaamisen alussa, mistä erityisesti toivot meidän keskustelevan. Saat minulta palautteen jokaisen istunnon loppupuolella, tarkemman arvion terapian etenemisestä teemme kolmen kuukauden välein.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vanhemmuuden haasteisiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Minua kiinnostavat elämiseen ja olemiseen liittyvät pulmatilanteet, ihmissuhdekriisit, erokriisit, nuoruuden kriisit, työelämän haasteet, työuupumus, suru, eläköitymiseen liitttyvät kysymykset ja hengellisyys. Mitkään elämään liittyvät asiat eivät ole minulle vieraita.

Lisätiedot

Uudenkaupungin vastaanotollani vapautuu paikka heinäkuussa.2024.
Tarjoan myös videovälitteistä psykoterapiaa, joten asuinpaikka ei ole ratkaiseva.
Myös vakutusyhtiöiden sitoumuksella lyhytkestoisesti.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Olen saanut videovälitteisitä kohtaamisista asiakkailta hyvän palautteen.
Vdeovälitteisen istunnon hinta on 95 euroa 45 min.