Etusivu / Löydä apua / Tuula Saariaho

Tuula Saariaho

Psykoterapeutti, Työterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Raahe, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Kuuntelen sinua ja kokemuksiasi, haluan antaa sinulle aikaa ja turvallisen paikan, jossa niin innostavat ja kiinnostavat asiat, kuin myös pelot ja ristiriitaiset ja ahdistavat tunteet saavat tilaa. Psykoterapian tavoitteet ovat sinun tavoitteitasi, joita kohti etsimme yhdessä reittiä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Työssäni on ratkaisukeskeinen perusta kognitiivisin lisämaustein. Käytän myös kuvataideterapian menetelmiä, mikäli se sinulle asiakkaana tuntuu mieleiseltä. Kuuntelen sinua ja kokemuksiasi, haluan antaa sinulle aikaa ja turvallisen paikan, jossa niin innostavat ja kiinnostavat asiat, kuin myös pelot ja ristiriitaiset ja ahdistavat tunteet saavat tilaa. Terapiavastaanotolla voit puhua ja ilmaista niitä asioita, joita haluat, mistään ei ole pakko puhua. Psykoterapian tavoitteet ovat sinun tavoitteitasi, joita kohti etsimme yhdessä reittiä. Joskus tavoite voi matkan aikana muuttua, ainakin se useimmiten selkenee ja täsmentyy vähitellen.

Työkokemukseni on pääosin terveydenhoitajan ja työterveyshoitajan työstä, jossa ovat olleet läsnä monipuolisesti aikuisen ihmisen elämän eri puolet sekä työ- ja opiskelijaelämän haasteet. Psykoterapiaa, kuvataideterapiaa ja työnohjausta olen tehnyt sekä työterveyshoitajan työn ohella, että nyt viime vuodet päätoimisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Asiakkaan kanssa keskustelun lisäksi käytössä voivat olla kuvalliset kortit, pikkuesineet, asiakkaan oma työskentely värein tai esimerkiksi muovaillen, mielikuvaharjoitukset, erilaiset kyselyt ja kotitehtävät tarpeen mukaan, ja jos asiakas kokee ne itselleen sopiviksi.

Keskusteltavia aiheita voidaan haluttaessa tarkastella mm. piirtämällä, käyttämällä asteikkoa tapahtuneen muutoksen hahmottamiseen, tai vaikkapa ulkoistamalla jokin tilanne ikään kuin näytelmäksi tai kuvaksi, jota yhdessä asiakkaan kanssa katselemme ulkopuolisen näkökulmasta.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Masennukseen/ahdistukseen
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.