Etusivu / Löydä apua / Tuula Hellsten

Tuula Hellsten

Psykoterapeutti, Lääkäri, Kognitiivinen
Helsinki, koko Suomi etäyhteydellä
Espoo, etäyhteydellä
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Minulla on Kelan pätevyys psykoterapiaan (ratkaisukeskeisyys sekä kognitiivisen psykoterapian Kelan erityispätevyys). Lisäksi olen koulutukseltani lääkäri. Otan tällä hetkellä vastaan vain vakuutusyhtiön/työnantajan maksamaan psykoterapiaan, en Kelan kuntoutuspsykoterapiaan/HUSin ostopalveluterap.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Kriisit ovat kipeä osa normaalia elämää. Vastaanotollani keskustellaan ja sinua tuetaan, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän. Käytän pääasiassa kognitiivisiä psykoterapian työtapoja. Työtapani on kuunteleva, käytännönläheinen ja voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Vastaanotollani pohditaan asioita rauhassa ja etsitään yhdessä ratkaisuja.
Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on asiakkaan nykyisen elämäntilanteen käsittelyssä ja tarkastelemme menneisyyttäsi sen verran, kuin se on tarpeen tilanteesi ymmärtämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Otan vastaan aikuisia ja nuoria yksilökäynneille ja sydäntäni lähellä ovat aivan erityisesti: elämänmuutokset, kiusaaminen, itsetunto-ongelmat, surutyö, masennus ja urheiluun liittyvät pulmat. Olen perehtynyt narsismia kokeneiden auttamiseen. Voit tulla myös minkä tahansa muun itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Voit tulla myös työnohjauksen/ coaching merkeissä.

.

Tarjoan apua
Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Fobiaan/kammoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Tarjoan myös videoterapiaa.

Tutustumiskäynnin hinta

1,00

Vakiokäynnin hinta

1,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Olen 54v. Valviran hyväksymä psykoterapeutti, lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, erikoislääkäri).
Tällä hetkellä psykoterapia tapahtuu etäyhteydellä puhelimitse tai videoyhteydellä. (Kelan suosituksen mukaisesti, koronatilanteen vuoksi).