Etusivu / Löydä apua / Tuula Hellsten

Tuula Hellsten

Koulutuksessa Lääkäri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Koko Suomi, videoterapia
Helsinki, keskusta, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen 52-vuotias lääkäri (ratkaisukeskeisessä psykoterapiakoulutuksessa, lääketieteen lisensiaatti, erikoislääkäri). Vastaanottokäynnin (tai videoterapian) hinnaksi jää asiakkaalle 53 € Kelan korvauksen jälkeen. Koska olen koulutukseltani myös lääkäri, kaikki asiakkaani saavat Kelan korvauksen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Kriisit ovat kipeä osa normaalia elämää. Vastaanotollani keskustellaan ja sinua tuetaan, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän. Työtapani on kuunteleva, käytännönläheinen ja voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Vastaanotollani pohditaan asioita rauhassa ja etsitään yhdessä ratkaisuja.
Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on asiakkaan nykyisen elämäntilanteen käsittelyssä ja tarkastelemme menneisyyttäsi sen verran, kuin se on tarpeen tilanteesi ymmärtämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Otan vastaan aikuisia ja nuoria yksilökäynneille ja sydäntäni lähellä ovat aivan erityisesti: elämänmuutokset, kiusaaminen, itsetunto-ongelmat, surutyö, masennus ja urheiluun liittyvät pulmat. Olen perehtynyt narsismia kokeneiden auttamiseen. Voit tulla myös minkä tahansa muun itsellesi tärkeän ongelman tai haasteen kanssa. Terapiassa mietitään uusia ratkaisukeinoja vanhojen toimimattomien tilalle. Vastaanotolle (tai videoyhteys) voit tulla myös työnohjauksen/ coaching merkeissä.

.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Lisätiedot

Tarjoan myös videoterapiaa.

Tutustumiskäynnin hinta

52,00

Vakiokäynnin hinta

52,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koska olen koulutukseltani myös lääkäri, kaikki asiakkaani saavat Kelan korvauksen.
Videoterapia-ajat varataan yhteistietolomakkeen kautta.


Työnohjaus/Coaching (45 min ) 100€ (+ ALV 24%), josta ei saa Kelan korvausta.

Vastaanottotilat: Annankatu 29 A, 7 krs Komppi (Komppi: https://www.komppi.net/tuula-hellsten) tai Taitoba-tiloissa Annankatu 29 A, 4. krs.