Etusivu / Löydä apua / Tuija Leinonen

Tuija Leinonen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Perheterapia
Hämeenlinna, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan keskusteluapua ja psykoterapeuttista hoitoa ,sekä apua ja tukea elämäänne liittyvissä kysymyksissä, haasteissa tai ongelmissa .Olet tervetullut yksin, yhdessä kumppanin kanssa, perheenä tai muun läheisen ihmisesi kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Olen koulutukseltani Psykoterapeutti, parisuhde -ja perheterapeutti, seksuaaliterapeutti, työnohjaaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen lisäksi kognitiivisen psykoterapian koulutuksessa v.2017-2020. Kela -korvaus mahdollisuus minulla on perheterpiaan ja vanhempain tukikäynteihin. Olen työskennellyt eri ikäisten ihmisten kanssa yli 20 -vuotta ja heidän elämänsä haasteet ovat olleet monenlaisia. Elämäntyöni olen pääasiallisesti tehnyt mielenterveys - ja päihdetyössä sekä nuorten terapeuttina. Työskentelyssä olen kuunteleva, vuorovaikutteinen ja keskusteleva.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatyöskentelyssä pidän tärkeänä turvallisen ilmapiirin luomista, hyvää yhteistyösuhdetta, vuoropuhelua ja työskentelyä määrittämäsi suunnan mukaisesti. Työskentelyssä kanssasi käytän vuosien varrella hankkimaani ammattitaitoa kokonaisuutena. Vastaanotolleni olet tervetullut yksittäiselle tai muutamalle käynnille sekä pidempään hoitoprosessiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Terapiahinnat:
45 minuuttia 80 euroa
60 minuuttia 90 euroa
90 minuuttia 130 euroa

Työnohjaus:
Yksilö-, työryhmä-, työyhteisö- ja johdon työnohjaus, kysy tarjousta tuija.leinonen@tuleterapiaan.fi.