Etusivu / Löydä apua / Tommi Vilppunen

Tommi Vilppunen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Pasila
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tervetuloa pari-ja perheterapiaan Aatos klinikalle Pasilaan. Terapia on osa psykoterapeutin opintojani (koulutusterapiahinta). Valmistun pari-ja perheterapeutiksi 12/2021. Vastaanotolleni voit tulla yksin, parin kanssa tai perheenä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Hyvä yhteistyösuhde asiakkaan kanssa mahdollistaa parhaimman lopputuloksen terapiatyöskentelylle. Terapeuttina minulle on tärkeää, että asiakkaani tulevat kuulluksi. Pyrin luomaan, yhdessä asiakkaan kanssa, lisää ymmärrystä asiakkaan tilanteeseen ja löytämään vaihtoehtoisia tai rakentavampia tapoja suhtautua ongelmiin ja tuomaan asioihin erilaisia näkökulmia.

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja olen työskennellyt vuodesta 2002 , lasten ja perheiden parissa HUS lastenpsykiatriassa. Olen koulutukseltani myös neuropsykiatrinen valmentaja. Vastaanotollani on mahdollista sopia neuropsykiatrisesta valmennusjaksosta asiakaan tavoitteiden mukaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiakäynneillä on mahdollisuus pysähtymiselle ja keskustelulle. Terapiakäynneillä voidaan yhdessä tarkastella mitä ihmisten välillä tapahtuu, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Terapiaistuntojen kesto on 45-90 min. Ensimmäiset käynnit ovat ns. tutustumiskäyntejä, joilla tutustutaan puolin ja toisin ja yhdessä suunnitellaan terapiakäyntien sisältöä ja tavoitteita. Tutustumiskäynti ei sido asiakasta pidempään työskentelyyn, vaan tutustumiskäynnin jälkeen, asiakkaan kanssa yhdessä päätetään jatkotyöskentelystä ja sovitaan tavoite terapialle. Jatkosuunnitelmaa tehtäessä sovitaan myös terapiaistuntojen kesto ja määrä. Pari- ja perheterapiaan voi hakeutua parisuhteen tai perheen kehityksen eri vaiheissa. Vastaanottokäynti voidaan toteuttaa myös etävastaanottona.

Tarjoan apua
Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Vaikeaan elämäntilanteeseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perhe- ja pariterapiaa koulutusterapian hinnalla. Käyntien hinta sovitaan etukäteen. Hinta määräytyy käynnin sisällön, pituuden ja kokoonpanon mukaan.