Etusivu / Löydä apua / Tiina Holopainen

Tiina Holopainen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Integratiivinen
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Etsitkö empaattista, aktiivista psykoterapeuttia? Ehkä toivot selkeyttä ja helpotusta mielen haasteisiin? Integratiivinen psykoterapia mahdollistaa suunnitelmalliseen, yksilölliseen hoitoon panostamisen neuvottelevalla työotteella. Kelan kuntoutuspsykoterapiat yksilöterapiana, myös parit ja perheet!
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen usein kuullut olevani helposti lähestyttävä. Panostan toimivaan vuorovaikutussuhteeseen ja vastavuoroisuuteen asiakkaan kanssa. Koen vahvuudekseni asiakkaan ongelmallisen kokemuksen tutkimisen ja jäsentämisen, joka on lähtökohta muutokselle. Vahvuuteni on myös neuvottelevan yhteistyösuhteen ylläpitäminen läpi hoidon, joka on tärkeä osa integratiivista suuntausta. Kanssani saat turvallisesti löytää omat ajatuksesi, tunteesi ja toimintatapasi! Olen harrastanut musiikin parissa ja tietynlaisen luovuuden koen vahvuudekseni myös terapiaa tehdessä. Olen tehnyt yli kymmenen vuotta töitä sosiaali - ja terveysalalla, erilaisten asiakasryhmien kanssa mielenterveyden hoitamisen parissa.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa käsitteellistän kanssasi ongelmallista kokemusta jäsentyneempään muotoon, kuin tutkisimme ahdistus - tai mielialaoireita. Tarkoituksena on tavoittaa, miten ahdistus - ja mielialaoireet rakentuvat yksilöllisesti. Lisääntynyt itseymmärrys usein helpottaa vaikeiden olotilojen kanssa toimimisessa ja niihin suhtautumisessa, muutoksessa. Käytän joustavasti erilaisia menetelmiä terapeuttisen muutoksen edesauttamiseksi. Sydäntäni lähellä ovat sekä mentalisaatioterapian ajatukset että kognitiivisen psykoterapian työtavat. Pari - ja perheterapioissa käytän myös mentalisaatioterapian työtapoja ja tunnekeskeisen terapian työtapoja. Pyrimme tavoittamaan perheenjäsenten kokemuksia, ajatuksia ja tunteita näkyvän toiminnan taustalla. Olen havainnut sen auttavan ymmärryksen lisääntymisessä suhteessa toisiin perheenjäseniin ja sitä kautta avaavan vuorovaikutuksen solmukohtia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Yksityisvastaanotollani hoidan sekä kelan kuntoutuspsykoterapiaan tulevia että itsemaksavia asiakkaita. Erilaiset ahdistus- ja mielialahäiriöt, niiden hoitaminen ovat keskiössä yksilöterapiatyössäni niin yksityisvastaanotollani kuin vastaanotollani työterveyshuollossa Mehiläisessä. Perheterapiakoulutuksessani oli kriisi - ja traumatyöskentelyn painotus. Minulla on pitkä kokemus vaikeiden mielenterveyshäiriöiden perheterapeuttisesta hoidosta. Teen aktiivisesti myös pariterapiaa pariskuntien kanssa. Työskentelyn painopiste on esimerkiksi toisen puolison sairastumisesta muodostuvan parisuhteen kriisin, erilaisten elämänkriisien ja vuorovaikutussuhteen ongelmien hoitamisessa.

Asiakaskuntani

Työskentelen yksilöiden, pariskuntien ja perheiden kanssa. Kelan kuntoutuspsykoterapiassa olen palveluntuottajana yksilöterapiassa, pariterapiassa ja perheterapiassa. Yksilöterapiassa työskentelemme asiakkaan kanssa tyypillisesti erilaisten ahdistus - ja mielialaoireiden parissa sekä erilaisten elämänkriisien aiheuttaman kuormituksen kanssa. Pari - ja perheterapiassa työskentely keskittyy vuorovaikutuksen hoitoon ja edistämiseen niin, että mahdolliset ristiriidat helpottavat ja jokaisen asiakkaan vointi ja toimintakyky edistyy.

Lisätiedot

Facebookista löydät sivuni; psykoterapiapalvelut Tiina Holopainen

Yhteydenotot sähköpostitse: psykoterapia.tiinaholopainen@gmail.com

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kysythän sähköpostilla kela-terapioiden omavastuuhinnoista!