Etusivu / Löydä apua / Tero Mäki

Tero Mäki

Koulutuksessa Psykologi, Psykodynaaminen
Jyväskylä, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kliininen psykologi ja käyn psykodynaamista nuorten yksilöpsykoterapia koulutusta. Tarjoan keskustelukäyntejä nuorille, nuorille aikuisille ja aikuisille. Minulla on monipuolista työkokemusta lastensuojelusta, erikoissairaanhoidosta nuorisopsykiatrialta sekä perustason mielenterveyspalveluista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
Millainen terapeutti olen

Olen psykodynaamisessa psykoterapiakoulutuksessa oleva kliininen psykologi. Annan asiakkaalle paljon tilaa puhua itsestään, kokemuksistaan, toiveistaan ja ongelmistaan. Olen asiakasta arvostava ja kunnoitttava, aktiivisesti kuunteleva, kiinnostunut ja keskusteleva psykologi. Tavoitteenani tapaamisilla on tutkia asioita/teemoja joita asiakas tapaamisille tuo.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteena istunnoilla on rakentaa yhdessä turvallinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja ongelmien syiden ymmärtäminen.
Aktiivisen tunteiden ja kokemusten sanoittaminen on todettu olevan eheyttävää. Tapaamisilla puhutaan aiemmista kokemuksista, tunteista ja ihmissuhteista. Lisäksi voimme tarpeen mukaan käydä psykoedukatiivisesti läpi asioita tapaamisilla.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Elämäntapamuutokseen Työuupumukseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työhistoriani alkaa vuodesta 2010, jolloin aloitin työskentelyn lastensuojelussa mm. nuorisokodeissa ja lastenkodeissa, missä työskentelin vuosina 2010-2013. Tämän jälkeen olen työskennellyt nuorisopsykiatrialla mm. nuorisopsykiatrian osastolla ja avohoidossa vuosina 2014-2019. Tällä hetkellä teen virkatyötä perustason mielenterveyspalveluissa. Tämän lisäksi olen toiminut sivutoimisena ammatinharjoittajana vuodesta 2018 lähtien.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lasku meneillään olevan kuun tapaamisista tulee aina kuun viimeisenä päivänä.