Etusivu / Löydä apua / Terhi Väisänen

Terhi Väisänen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen ihmissuhteisiin perehtynyt psykoterapeutti, perhe- ja paripsykoterapeutti. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus monenlaisista yksilöiden, perheiden ja suhteiden haasteista ja niissä tukemisesta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Asiakkaani kuvaavat minua aktiiviseksi, lempeäksi, kohtaavaksi ja helposti lähestyttäväksi. Itse lisäisin tähän vielä sanat leikkisä ja avoin uusille ideoille.
vastaanotollani pyrin luomaan lempeän ja mahdollisimman turvallisen tilan jossa voimme yhdessä pohtia sinuun tai elämääsi liittyviä kysymyksiä.
Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kysymykset sekä läheis-, pari- ja monisuhteiden maailma ovat minulle tuttuja. Kanssani voi tulla pohtimaan esimerkiksi kriisiä tai eroa rakkaus-, ystävyys- , perhe- tai muussa läheissuhteessa, ahdistuneisuudesta, elämän kuormituksesta tai vähemmistöstressistä johtuvaa ylivireystilaa tai uupumusta ja sen vaikutuksia elämään sekä ihmissuhteisiin. Myös oma tai perheenjäsenen sairaus, neuroepätyypillisyys tai vaikea elämäntilanne ovat asioita, joita voit tai voitte kanssani käsitellä. Vastaanotolle voit tulla yksin, kumppanin tai kumppaneiden tai jonkun sinulle tärkeän läheisen kanssa

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani sinä/ te valitsette mistä asioista on tärkeää keskustella. Dialogisuus ja voimavarakeskeisyys ovat tärkeät ohjenuorani vastaanotollani.
Tällä tarkoitan sitä, että riittävä kuulluksi tuleminen ja vaikeasta tilanteesta keskustelu voi antaa mahdollisuuden etsiä voimavaroja selviytyä elämä kriiseistä Ajattelen, myös että keho ja mieli ovat kokonaisuus ja joskus vaikeaa elämäntilannetta on tärkeää lähestyä opettelemalla keinoja rauhoittua, jotta mielessä olisi tilaa uudenlaisille ajatuksille tai uudelle suunnalle elämässä.
Voimme yhdessä miettiä millainen työskentelytapa sopii juuri sinulle tai teille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Neuropsykiatriset potilaat
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Vakiokäynti 45 min 95€
Suhdeterapia/ Perheterapia 150€/ 90min