Etusivu / Löydä apua / Terhi Tuomisto

Terhi Tuomisto

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Tampere, Keskusta
Nokia, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologi ja psykoterapeutti. Tarjoan kognitiivista käyttäytymisterapiaa aikuisille. Käytän työskentelyssäni myös hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä. Pidän vastaanottoa sekä Tampereella että Nokialla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina rauhallinen, keskusteleva ja kannustava sekä asiakasta arvostava. Yhteistyö asiakkaan kanssa on keskeistä. Terapian tavoitteet mietitään yhdessä asiakkaan kanssa. Keskusteluissa pyritään tuomaan asiakkaalle uusia näkökulmia ja vaihtoehtoisia toimintatapoja. Mielestäni on tärkeää, että terapialla on selkeä päämäärä, johon pyritään ja että terapian edistymistä voidaan mitata.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisillä kerroilla kartoitetaan asiakkaan ongelmia ja elämäntilannetta. Yhdessä asiakkaan kanssa määritetään tavoitteet terapialle ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hoidossa käytän keskustelujen lisäksi menetelminä itsehavainnointia, päiväkirjoja, altistusta, rentoutumista, tietoisuustaitoharjoituksia, sosiaalisten taitojen harjoittelua sekä arvotyöskentelyä. Tärkeä osa terapiaa ovat kotitehtävät.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykologian maisteriksi vuonna 1991 Tampereen yliopistosta. Psykoterapiakoulutuksen olen saanut Lontoon yliopistossa.
Olen toiminut psykoterapeuttina vuodesta 1995 lähtien. Tällä hetkellä työskentelen lisäksi psykologina toisen asteen oppilaitoksissa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta