Etusivu / Löydä apua / Terhi Immonen

Terhi Immonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Loimaa, Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi Oulun lääketieteellisen tiedekunnan alla. Työotteeni integratiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että hyödynnän useiden eri psykoterapiasuuntauksien antamaa tietoa ja menetelmiä. Pidän vastaanottoa Loimaalla ja Turun Kompissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Asiakkaani kohtaan yksilöllisesti soveltaen erilaisia työskentelymalleja asiakkaan persoonan ja tarpeiden mukaisesti. Yhteisenä tavoitteenamme on yksilöllisten tavoitteiden lisäksi luoda avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, joka luo edellytykset onnistuneelle työskentelylle. Integratiivisessa työskentelyssä yleisenä tavoitteena pidetään asiakkaan elämässä esiintyvien oireiden ja ongelmien poistumista, lieventymistä tai uudenlaisen suhteen muodostuminen koettuun ongelmaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella käymme läpi elämäntilannettasi ja asioita, joihin toivoisit muutosta. Työskentelyn edetessä mietimme asioitasi eri näkökulmista ja pyrimme löytämään uudenlaisia ajattelu- sekä toimintamalleja käyttöösi. Käytetyimpiä työskentelytapoja ovat asiakkaan mielen havainnointi ja tutkiminen sekä uusien toimintatapojen kokeileminen sekä omaksuminen yhteistyössä kanssani. Olennaisimpana integratiivisen työskentelyn ominaisuutena voidaan pitää avoimuutta ja joustavuutta suhteessa eri psykoterapioiden teoriaan ja vapautta ajatella monin eri tavoin.

Voimme työskennellä lyhyestä jaksosta vuosiin. Olen parhaillaan psykoterapeuttikoulutuksessa, joten tarjoan koulutukseen liittyvää terapiaa edullisemmalla hinnalla koulutuspotilaille. Vastaanottoni sijaitsee Loimaalla sekä pidän vastaanottoa myös Turun Kompissa (Eerikinkatu) tiistai-iltaisin. Lisäksi tarjoan psykoterapialuonteista työskentelyä videovälitteisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja tehnyt vuosia yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa. Olen lisäksi työskennellyt 8 vuotta lastensuojelupuolella.

Asiakaskuntani

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Pidän vastaanottoa myös Turun Kompissa (Eerikinkadulla) tiistai-iltaisin. Kompin vastaanotolle voit varata ajan täältä: https://komppi.net/terapeutit/terhi-immonen/.

Pystyn joustavasti järjestämään aikoja asiakkaille. Ota yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen.

Tutustumiskäynnin hinta

25,00

Vakiokäynnin hinta

30,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspotilaille hinta 25e/45min, muut 30e/45min. Koulutuspotilaiden hoidossa hyödynnän työnohjausta (työnohjaaja on mm. psykoterapian erikoispsykologi ja kouluttajatason psykoterapeutti).

Huom! Kompin vastaanotolla eri hinnat.