Etusivu / Löydä apua / Terhi Immonen

Terhi Immonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Loimaa,
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Valmistun psykoterapeutiksi 12/2022. Voit aloittaa terapian omakustanteisesti ja siirtyä Kelan tukemaan psykoterapiaan valmistumiseni jälkeen. Opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi, joka tarkoittaa sitä, että käytän työssäni eri psykoterapiasuuntauksien antamaa tietoa ja menetelmiä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Asiakkaani kohtaan yksilöllisesti soveltaen erilaisia työskentelymalleja asiakkaan persoonan ja tarpeiden mukaisesti. Terapeuttina olen aktiivinen, mutta myös tilaa antava. Yhteisenä tavoitteenamme on yksilöllisten tavoitteiden lisäksi luoda avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, joka luo edellytykset onnistuneelle hoidolle. Integratiivisessa työskentelyssä yleisenä tavoitteena pidetään asiakkaan elämässä esiintyvien oireiden ja ongelmien poistumista, lieventymistä tai uudenlaisen suhteen muodostuminen koettuun ongelmaan. Terapiasuhteessa työskentelemme yhdessä toivomaasi muutosta kohti.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella käymme läpi elämäntilannettasi ja asioita, joihin toivoisit muutosta. Työskentelyn edetessä mietimme asioitasi eri näkökulmista ja pyrimme löytämään uudenlaisia ajattelu- sekä toimintamalleja käyttöösi. Käytetyimpiä työskentelytapoja ovat asiakkaan mielen havainnointi ja tutkiminen sekä uusien toimintatapojen kokeileminen sekä omaksuminen yhteistyössä kanssani. Olennaisimpana integratiivisen työskentelyn ominaisuutena voidaan pitää avoimuutta ja joustavuutta suhteessa eri psykoterapioiden teoriaan ja vapautta ajatella monin eri tavoin.

Voimme työskennellä lyhyestä jaksosta vuosiin. Olen parhaillaan psykoterapeuttikoulutuksessa (opinnot alkaneet 1/2019). Valmistun psykoterapeutiksi 12/2022. Vastaanottoni sijaitsee Loimaalla ja Turussa sekä pidän vastaanottoa myös videovälitteisesti.

Tarjoan apua
Persoonallisuushäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi (Tampereen kesäyliopisto) ja tehnyt vuosia yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa. Erityisosaamisena ADHD (lapset, nuoret ja aikuiset).

Asiakaskuntani

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Ei Kela-pätevyyttä, koska olen vielä opiskelija. Valmistun 12/22, jonka jälkeen mahdollisuus Kelan tukemaan psykoterapiaan.

Peruutuksista saman päivän aikana tai peruuttamattomista käynneistä peritään täysi maksu

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnasto 8/2022 alkaen

45min 60e

60min 80e

90min 120 e

Loimaa, Turku, etäterapia.