Etusivu / Löydä apua / Terhi Immonen

Terhi Immonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Loimaa, Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi Oulun lääketieteellisen tiedekunnan alla. Työotteeni integratiivisuus tarkoittaa käytännössä sitä, että hyödynnän useiden eri psykoterapiasuuntauksien antamaa tietoa ja menetelmiä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Asiakkaani kohtaan yksilöllisesti soveltaen erilaisia työskentelymalleja asiakkaan persoonan ja tarpeiden mukaisesti. Terapeuttina olen aktiivinen, mutta myös tilaa antava. Yhteisenä tavoitteenamme on yksilöllisten tavoitteiden lisäksi luoda avoin ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, joka luo edellytykset onnistuneelle hoidolle. Integratiivisessa työskentelyssä yleisenä tavoitteena pidetään asiakkaan elämässä esiintyvien oireiden ja ongelmien poistumista, lieventymistä tai uudenlaisen suhteen muodostuminen koettuun ongelmaan. Terapiasuhteessa työskentelemme yhdessä toivomaasi muutosta kohti.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella käymme läpi elämäntilannettasi ja asioita, joihin toivoisit muutosta. Työskentelyn edetessä mietimme asioitasi eri näkökulmista ja pyrimme löytämään uudenlaisia ajattelu- sekä toimintamalleja käyttöösi. Käytetyimpiä työskentelytapoja ovat asiakkaan mielen havainnointi ja tutkiminen sekä uusien toimintatapojen kokeileminen sekä omaksuminen yhteistyössä kanssani. Olennaisimpana integratiivisen työskentelyn ominaisuutena voidaan pitää avoimuutta ja joustavuutta suhteessa eri psykoterapioiden teoriaan ja vapautta ajatella monin eri tavoin.

Voimme työskennellä lyhyestä jaksosta vuosiin. Olen parhaillaan psykoterapeuttikoulutuksessa (opinnot alkaneet 1/2019), joten tarjoan koulutukseen liittyvää terapiaa edullisemmalla hinnalla koulutuspotilaille. Vastaanottoni sijaitsee Loimaalla sekä pidän vastaanottoa myös videovälitteisesti. Elokuusta 2020 alkaen vastaanottomahdollisuus perjantaisin Turun Kompissa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi (Tampereen kesäyliopisto) ja tehnyt vuosia yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa. Erityisosaamisena ADHD (lapset, nuoret ja aikuiset).

Asiakaskuntani

Työskentelen pääosin aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Koronaviruksesta johtuen kaikki tapaamiset toteutetaan etäyhteydessä. Lähitapaamiset mahdollistuvat toivottavasti syksystä alkaen.

Syksyn terapia-aikoja voi tiedustella kesän aikana.

Tutustumiskäynnin hinta

35,00

Vakiokäynnin hinta

35,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnasto

45min 35e

60min 45e

90min 70 e