Etusivu / Löydä apua / Taru Kaivola

Taru Kaivola

Kouluttajapsykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ryhmäpsykoterapia
Helsinki, Katajanokka
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Täydentyvässä aikuisten psykoterapiaryhmässä vapautuu paikkoja elokuussa. Ryhmä kokoontuu Katajanokalla maanantaisin klo 17.30-19.00. Lisätietoja www.tarukaivola.fi. Haastatteluajan varaus p. 050 360 2077, taru.kaivola@gmail.com.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ryhmäpsykoterapia
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Aktiivinen ja huumorintajuinen, silti myötäelävä ja johdonmukainen. En pelkää vaikeita asioita ja tunteita. Kokonaisvaltainen kiinnostukseni asiakkaasta ja hänen elämäntarinastaan on työskentelyni perusta. Pidän itseäni ajan tasalla, seuraan alan kehitystä ja osallistun koulutuksiin ja alan seminaareihin säännöllisesti. Olen toiminut Ryhmäanalyysiyhdistys ry:n puheenjohtajana ja tällä hetkellä olen EFPP:n kansallisen verkoston hallituksessa. Lisäksi olen ryhmäanalyysin kouluttaja.

Mitä istunnoillani tehdään

Yksilöpsykoterapiassa keskustelun avulla helpotetaan pahan oloa, löydetään uusia näkökulmia ja ratkaisuja sekä vahvistetaan omia voimavaroja.
Ryhmäpsykoterapiassa on tärkeintä ryhmän jäsenten välinen vuorovaikutus. Ryhmässä ei ole teemoja eikä vuoroja, vaan jokaisen tulisi puhua mahdollisimman vapaasti, mitä mieleen tulee. Luottamus muihin ja ryhmän avoin vuorovaikutus antaa jäsenille mahdollisuuden tunnistaa ja käsitellä omien vaikeuksien ja ongelmien syitä ja seurauksia. Koska ihminen on sokea omalle käyttäytymiselleen, ryhmä auttaa antamalla palautetta, mikä taas edesauttaa ryhmän jäseniä näkemään itsensä toisten silmin. Myös toisten tarinat peilautuvat jokaisen ryhmän jäsenen kokemusmaailmaan ja ryhmän jäsenenä voi nähdä ja tunnistaa itseään toisissa. Vaikka ryhmäpsykoterapia ei ratkaisisikaan kaikkia elämän vaikeuksia, niin ryhmässä on mahdollista oppia suhtautumaan itseensä ja muihin ihmisiin sekä muutoksiin ja elämän paineisiin uudella tavalla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ryhmäpsykoterapiassa KELA:n korvauksen jälkeen omavastuuosuudeksi jää 7,95 euroa per käyntikerta (90 minuuttia). Edellyttää B-lausuntoa ja KELA:n päätöstä. Itse maksettuna 50 euroa per kerta.
Yksilöterapiassa ei mahdollisuutta KELA:n korvauksiin. Käyntikerran hinta on 65 euroa.