Etusivu / Löydä apua / Taru Kainulainen

Taru Kainulainen

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Pariterapia
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Pari- ja perheterapeuttina keskityn tunneyhteyden rakentamiseen tunnekeskeisiä menetelmiä käyttäen. Kuuntelen jokaisen näkökulmaa puolueettomasti ja huolehdin, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi. HUOM! Minulla on Kela-oikeudet vain pari- ja perhepsykoterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Pari- ja perheterapeuttina keskityn vuorovaikutussuhteiden hoitoon, kuunnellen jokaisen näkökulmaa puolueettomasti ja huolehtien, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi. Turvallisen tilan ja yhteyden luominen asiakkaiden välille on minulle tärkeä tavoite. Tapaan asiakkaita myös yksilökäynneillä, mikä mahdollistaa itsenäisen pohdiskelun parisuhteesta tai vanhemmuudesta. Autan mielelläni asiakkaita pääsemään kelan korvaamien pari- ja perheterapiapalveluiden piiriin, joiden tiimoilta minuun voi olla rohkeasti yhteydessä. Tarjoan myös etäyhteyden kautta tapaamisia, jolloin asiakas voi joustavasti olla matkoilla tai rauhassa kotona.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyotteeni on tunnekeskeinen pariterapia, jossa tutkimme tunnesuhteen turvallisuutta ja syvennämme arjen haasteita tunnetasolle, tunnekysymyksiksi parin välille. Luon tilaa, jossa voi keskustella, pohtia tai kirjoittaa omia havaintoja, ja käytän myös kehon tuntemuksia apuna mikäli se tuntuu luontevalta työkalulta. Tunnekeskeisessä terapiassa on tavoitteena ymmärtää omia ja kumppanin tunnereaktioita, ja oppia sanoittamaan niitä tunnetarpeiden- ja pelkojen kielelle. Tämän kautta syvempi tunteminen ja läheisyys, sekä intiimiys tulee mahdolliseksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Seksuaalisiin ongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt ihmissuhteiden parissa monipuolisissa tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa yli 10 vuoden ajan. Erilaiset parisuhde- ja perhekriisit kuten ero, uskottomuus, kommunikointivaikeudet, uusperheiden haasteet, ruuhkavuosien tuoma uupumus ja vanhemmuuden kysymykset ovat tyypillisiä asioita, joita vastaanotollani käsittelemme.

Asiakaskuntani

Työskentelen yksilöiden, perheiden ja pariskuntien kanssa netin kautta, joten myös koko perhe voi helposti osallistua tapaamisiin kotoa käsin videon välityksellä. Kela-oikeudet perheterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta