Etusivu / Löydä apua / Taru Kainulainen

Taru Kainulainen

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Pariterapia
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Perheterapeuttina (Kela-oikeus perheterapiaan) keskityn parisuhteen ja perheenjäsenten vuorovaikutussuhteiden vahvistamiseen, kuunnellen jokaisen näkökulmaa hyväksyvästi ja puolueettomasti ja huolehtien, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen, myötätuntoinen ja aktiivinen. Lähtökohtana työskentelylleni on asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet, ja annan esimerkiksi kotitehtäviä asiakkaan niin halutessa. Annan tilaa ja rauhaa olla oma itsensä, mutta myös kannustan oman kasvun rajoille. Pyrin luomaan toivoa, kun tilanne tuntuu toivottamalta. Uskon, että turvallisen tilan luominen mahdollistaa kasvun.
Tapaan pariskuntia ja perheenjäseniä myös yksin, mikä mahdollistaa itsenäisen pohdiskelun parisuhteesta tai vanhemmuudesta. Autan mielelläni sinua pääsemään kelan korvaamien pari- ja perheterapiapalveluiden piiriin, joten voit olla minuun rohkeasti yhteydessä.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän intergratiivisia terapiamenetelmiä, kuten tietoisuustaitojen ja tunnesäätelyn harjoitteita sekä ratkaisukeskeisiä sekä arvoihin perustuvia kysymyksiä. Luon tilaa, jossa voi keskustella, pohtia tai kirjoittaa omaa tarinaa, ja käytämme myös kehon tuntemuksia apuna mikäli se tuntuu luontevalta työkalulta. Voimme keskustella käytännön arjen haasteista tai pohtia eksistentiaalisia- ja arvokysymyksiä. Tarjoan tarvittaessa myöhempiä ilta-aikoja sekä aikoja myös viikonloppuisin. Keskityn videoavusteisen nettiterapian tarjoamiseen, jolloin asiakas voi joustavasti olla matkoilla tai rauhassa kotona.

Tarjoan apua
Seksuaalisiin ongelmiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt ihmissuhteiden parissa monipuolisissa tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa yli 10 vuoden ajan. Erilaiset parisuhde- ja perhekriisit kuten ero, uskottomuus, kommunikointivaikeudet, uusperheiden haasteet, ruuhkavuosien tuoma uupumus ja vanhemmuuden kysymykset ovat tyypillisiä asioita, joita vastaanotollani käsittelemme.

Asiakaskuntani

Työskentelen yksilöiden, perheiden ja pariskuntien kanssa netin kautta, joten myös koko perhe voi helposti osallistua tapaamisiin kotoa käsin videon välityksellä. Kela-oikeudet perheterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta