Etusivu / Löydä apua / Tarja Laiho

Tarja Laiho

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Integratiivinen
Helsinki, Käpylä
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Haluan olla mukanasi auttamassa, tukemassa ja löytämässä ratkaisuja niihin ahdistaviin ja ongelmallisiin tilanteisiin, joihin haluat muutosta nykyhetkessä, tai meneisyyden kokemusten läpikäynnissä. Tarjoan vapaita aikoja myös iltaisin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Viitekehykseni on narratiivinen, psykodynaaminen ja kongnitiivinen. Tavoitteenani on olla dialogissa kanssasi.
Haluan sinun kokevan myötätuntoa ja turvallisuutta terapiatapaamisissa, jotta voit kokea myös erillaisia tunteita tapaamisemme aikana.

Parityöskentelyssä koen tärkeäksi, että molempien tunteet ja kokemukset tulevat kuulluksi ja nähdyksi, jonka kautta löytäisitte muutoksen elämäänne.

Kriisi- ja traumatilanteissa olo saattaa tuntua kestämättömältä ja ahdistavalta. Näissä tilanteissa on tärkeää saada apu ja tuki nopeasti ja riittävän intensiivisesti.

Voin tarjota vapaita aikoja joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyni on kuuntelevaa ja tunteita kokevaa dialogissa kanssasi. Lisäksi voin käyttää tarvittaessa toiminnallisia harjoitteita ja antaa kotitehtäviä. Käytän tarvittaessa työskentelyn apuna sukupuun tekemistä jossa painottuu suvusta ja perheestäsi nousevat toistuvat haittaavat tekijät. Pidän tärkeänä myös mahdollistaa tapaamisen aikana kaikenlaisten tunteiden ilmaisun ja ahdistuksen ja jännityksen kohtaamisen. Haluan sinun kokevan myötätuntoa ja turvallisuutta tapaamisissa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen käynyt Suomen mielenteveysseuran trauma- ja kriisiterapia koulutuksen. Tämän lisäksi olen perehtynyt nuorten ja aikuisten trauma- ja krisiihäiriöihin, useissa ajankohtaisissa seminaareissa ja luennoilla. Olen Kelan hyväksymä Perheterapeutti ja paripsykoterapeutti.
Työssäni sosiaalialalla olen työskennellyt perheiden kanssa, jossa oireilevana perheen jäsenenä on usein nuori. Pariterapiaan olen perehtynyt osallistumalla pariterapiakoulutuksiin. Olen opiskellut psykodraamaa kolme vuotta ja pätevöitynyt siinä toiminnalliseski ryhmätyönohjaajaksi Suomen psykodraamayhdistyksen koulutuksessa.

Asiakaskuntani

Otan vastaan yksilöterapia-, pariterapia- ja kriisi-traumaterapia- asiakkaita. Työskentelen myös mielelläni nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Kela pätevyys minulla on Perheterapiaan ja vanhempien ohjauskäynteihin sekä Pariterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pari ja Perheterapiakäynti 90 min 100 euroa. Kela pätevyys.