Etusivu / Löydä apua / Tapani Alanen

Tapani Alanen

Koulutuksessa Sosiaalialan koulutus, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Pasila
Viittomakieli Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina minua kiinnostaa ihmismielen moninaisuus ja erilaisuus ja jokainen meistä on ainutlaatuinen, arvokas kokonaisuus. Haluan olla sinun tukena ja apuna erilaisissa elämän ongelmissa ja vaikeissa tilanteissa. Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja parhaillaan psykoterapeuttikoulutuksessa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Hei! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni. Mielestäni jokaisella meistä tulisi olla mahdollisuus saavuttaa sellainen tulevaisuus mitä itselleen haluaa. Jokainen ihminen, pari ja perhe missä seksuaalisuuden kirjossa tahansa, on oma spesiaali, uniikki kokonaisuus. Terapeuttina haluaisin kuulla elämäntilanteestasi sekä siitä mitä sinulla on sydämellä.

Olen toiminut pitkään erilaisissa sosiaalialan työtehtävissä. Työkokemusta minulla on mm. lastensuojelusta, perhetyöstä ja vammaishuollosta. Olen sinun apuna ja tukena, kun lähdet kohti omaa toivomaasi tulevaisuutta tai kun etsit uusia tuoreita näkökulmia ja vaihtoehtoisia toimintatapoja erilaisiin ongelma- ja pulmatilanteisiin.
Terapeuttina olen iloinen, lämmin, kannustava ja empaattinen.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani tähtään aina siihen, että löydän asiakkaiden kanssa toimivan vuorovaikutussuhteen. Mielestäni muita vaikuttavia seikkoja onnistuneen terapian kannalta ovat mm. se, miten läsnä oleva, lämmin ja oikeaan osuvaa empatiakykyä terapeutilla on. Minua kiinnostaa ihmismielen moninaisuus ja erilaisuus.
Työskentelen voimavarasuuntautuneesti ja terapiassa pyritään löytämään sinulle sopivia ratkaisun avaimia kohti toivottua tulevaisuutta. Työtapani on keskusteleva ja haluan kohdata asiakkaat kokonaisvaltaisesti ja pidän tärkeänä, että välillemme muodostuu mahdollisimman luottamuksellinen suhde. Haluaisinkin olla sinun luottamuksesi arvoinen. Vastaanotolla voimme etsiä ja löytää erilaisia ratkaisuja ja suhtautumistapoja mieltäsi painaviin ongelmiin. Tällaisia asioita voivat olla esim. ihmissuhdeasiat, stressi, elämänhallinta, masennus ja erilaiset elämänmuutokset.

Tarjoan apua
Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vanhemmuuden haasteisiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani:
- Psykoterapeutti koulutuksessa (Itä-Suomen yliopisto).
- Työnohjaaja STOry.
- Laillistettu Sosionomi.
- Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).
- Erityistason seksuaaliterapeutti, Specialist in Sexological Counselling (NACS).
- Tunnekeskeinen pariterapia (perusopinnot), Emotionally Focused Couple Therapy, EFT.
- Olen puhevammaisten tulkki, joten vastaanotolle ovat tervetulleita myös erilaisia vaihtoehtoisia kommunikointitapoja käyttävät asiakkaat.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

- 80€ yksilöterapiakäynti / 45 min (koulutuspsykoterapia).

- 80€ yksilöseksuaaliterapia ja -neuvonta / 45 min.

- 120€ seksuaaliterapia pareille / 75 min.

- 80€ Tuki- tai kriisikäynti / 45 min.