Etusivu / Löydä apua / Tanja Korhonen

Tanja Korhonen

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on työkokemusta psykiatriasta 25 vuoden ajalta monipuolisesti. Olen työskennellyt psykiatrisilla osastoilla sekä avohoidossa niin työikäisten kuin vanhusten poliklinikoilla ja olen tehnyt työtä myös lastensuojelussa ja ammatillisessa kuntoutuksessa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja empaattiinen. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja tätä asiaa terapeuttina kunnioitan. Olen terapeutiina aktiivinen ja helpostilähestyttävä, suvaitsevainen ja suorasanainen. Työskentelyssä tärkeää on turvallisuus ja rauhallinen eteneminen, yhdessä tutkimisen ilmapiiri, jossa kaikkien tunteiden on lupa olla läsnä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolla voimme keskustelun lisäksi käyttää kehollisia itsensä rauhoittamisen- ja vakauttamisen menetelmiä, sensomotorisia harjoituksia sekä EMDR-menetelmää. Ohjaan mielellään esimerkiksi hengitysharjoituksia, läsnäoloharjoituksia ja rajaharjoituksia. Harjoitusten ja menetelmien käyttö on kuitenkin aina vapaaehtoista ja tavoitteet menetelmien käyttöön liittyen sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Olen myös kiinnostunut tutkimaan kiintymyssuhdetraumoja ja traumojen ylisukupolvisuutta sukupuutyöskentelyn avulla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Persoonallisuushäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Persoonallisuushäiriöt Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt aikuisten psykiatrian osastoilla työurani alussa. Olen työskennellyt akuuttipsykiatrian poliklinikalla suurimman osan työurastani. Lisäksi minulla on 4 vuotta työkekemusta ammatillisesti kuntoutuksesta, 3 vuotta olen työskennellyt vanhuspsykiatrialla ja 6 vuotta tein työtä lastensuojelussa. Olen työni ohella suorittanut lisäopintoja mm. ratkaisukeskeisistä työmenetelmistä ja lastensuojelusta. Traumoista ja kriisien hoitamisesta minulla on taustalla useita koulutuksia.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa. Olen erityisen kiinnostunut traumoista, persoonallisuushäiriöstä, ahdistuksesta ja erilaisista mielialaongelmista.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.