Etusivu / Löydä apua / Tanja Hidén

Tanja Hidén

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Munkkiniemi
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen läsnäoleva, empaattinen ja ystävällinen ratkaisukeskeisen psykoterapian opiskelija (2017-2021). Lähestymistapani on kunnioittava ja kannustava ja minulla on monipuolista kokemusta aikuisten, nuorten, vanhusten, lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Vastaanotto Munkkiniemessä/etäyhteydellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina läsnäoleva, empaattinen, ystävällinen, aktiivinen ja avoin. Kohtelen asiakkaita arvostavasti, kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Haluan auttaa sinua löytämään itsellesi toimivat tavat saavuttaa toivotunlainen elämä/tulevaisuus. Koen tärkeäksi luoda hyvän ja turvallisen ilmapiirin, jolloin on paremmin myös tilaa luovuudelle miettiä asioita eri näkökulmista ja päästä toivottuun tilanteeseen. Jokainen ihminen ansaitsee tulla aidosti kuulluksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Käymme ensin läpi tilannettasi ja mihin toivoisit tukea. Lähdemme hahmottelemaan yhdessä, mihin toivot muutosta ja mietimme kuinka etenemme kohti toivottua tilaa. On hyvin tärkeää, että tulet kunnolla kuulluksi ja että puhumme juuri sinulle tärkeistä ja oleellisista asioista, jotka vievät eteenpäin.

Käytän keskusteluissa ratkaisukeskeisiä menetelmiä, kuten erilaisia mielikuvia, asteikkoja, vahvuuksien tutkimista sekä voimavarojen löytämistä ja hyödyntämistä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja kokemus niin lapsiperheidein, nuorten kuin aikuistenkin kanssa työskentelystä. Arvioitu valmistumiseni psykoterapeutiksi 11/2021.

Lisätiedot

Otan asiakkaita vastaan viikonloppujen lisäksi myös keskiviikkoisin päiväaikaan (klo9.00-16). Vapaita aikoja pääasiassa nyt keskiviikoille.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45euroa/45min