Etusivu / Löydä apua / Taija Laukola

Taija Laukola

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Rauma, etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan sinulle mahdollisuuden käsitellä elämän haasteita yhdessä kanssani, turvallisessa ja myötätuntoisessa terapiasuhteessa. Toivotan sinut tervetulleeksi lyhyeen tai pidempi kestoiseen terapiaan tai vain muutamalle käynnille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen ja avoin. Omalla elämänkokemuksellani osaan suhtautua asioihin realistisesti ja rauhallisesti. Työskentelen asiakkaan tahtisesti ja arvostan hänen asiantuntijuuttaan omassa tilanteessaan ja kokemuksessaan. Tavoitteenani on luoda turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa voimme yhdessä tarkastella asiakkaan vaikeita ja haasteellisia kokemuksia, jotka estävät häntä elämästä mahdollisimman hyvää elämää ja pääsemästä tavoitteisiinsa. Terapeuttina toivon läsnäolo ja usko muutoksen mahdollisuuteen ovat minulle tärkeitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia aloitetaan tutustumisella ja käymällä läpi asiakkaan odotukset terapian suhteen. Tavoitteet ja työskentelytavat sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Kognitiivisessa terapiassa tutkimme ajatuksia ja tunteita sekä niihin liittyviä erilaisia merkityksiä, olettamuksia ja uskomuksia, jotka ohjaavat tapaamme toimia arjessa. Työskentelyn tavoitteena on saada uudenlaisia näkökulmia omaan toimintaan ja löytää hyvinvointia paremmin tukevia ajatus- ja toimintamalleja. Tarvittaessa kartoitamme asiakkaan elämänhistoriaa, pyrkien luomaan myötätuntoista ymmärrystä haasteiden syntymiselle ja kehittymiselle. Terapiassa voidaan hyödyntää kotitehtäviä, jotka vahvistavat terapiassa opitun siirtymistä osaksi asiakkaan arkea. Muita tarvittessa käytettäviä terapeuttisia menetelmiä ovat muun muassa erilaiset keholliset menetelmät, mielikuvatyöskentely ja mindfulness.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta