Etusivu / Löydä apua / Suvi Kiuas
Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Salo, Salon keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Hyvinvoiva parisuhde on elämän voimavara. Terapiassa käsittelemme turvallisessa ilmapiirissä elämässä eteen tulevia vaikeita tilanteita. Kunnioitan tarkkaa yksityisyyden suojaa. Vastaanotolle voit tulla yhdessä kumppanisi kanssa, yksin tai perheenä. Ilta-aikoja. Videoterapia mahdollisuus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen lämmin, helposti lähestyttävä ja maanläheinen. Pyrin tekemään keskustelun ilmapiiristä turvallisen, tasapuolisen ja rakentavan. Arvostan jokaista asiakastani. Etenemme sinulle sopivassa tahdissa. Kysyn säännöllisesti palautetta ja yhdessä teemme yhteistyösuhteestamme toimivan. Autan sinua löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Pidän tärkeänä läsnä olevaa ja aitoa asiakkaan kohtaamista. Kunnioitan luottamuksellisuutta ja pidän kiinni vaitiolovelvollisuudestani.

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Pyrin luomaan terapiassa turvallisen ilmapiirin, jolloin voimme keskustella vaikeistakin asioista. Voimme tutkia sukupuuta ja työstää yli sukupolvien kulkevia teemoja. Silloin käsittelemme sitä, miten historiasi vaikuttaa ihmissuhteissasi, perheessäsi ja parisuhteessasi. Keskitymme kuitenkin aina siihen, mikä on läsnä tässä ja nyt. Yhdessä päätämme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet. Etsimme ymmärrystä, löydämme uudenlaisia näkökulmia ja teemme matkaa eteenpäin. Pariterapian avulla on mahdollista vahvistaa kumppaneiden välistä tunneyhteyttä. Tunnekeskeisen pariterapian perusteet ovat osaamistani. Pariterapiassa käsiteltäviä teemoja voivat esimerkiksi olla vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, seksuaalisuus, etäisyys ja eropohdinnat. Pidän tärkeänä sitä, että pohdimme myös lasten hyvinvointia.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Pahaan oloon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja teologian maisteri. Olen tehnyt työtä perheneuvonnan piirissä. Kokemusta minulla on parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä kysymyksistä vuodesta 2012 lähtien. Psykoterapeutiksi olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta, perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutuksesta. Olen opiskellut mm. ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä ja tehnyt tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot. Perheasioiden sovittelukoulutuksen olen käynyt myös. Tällä hetkellä olen Jyväskylän yliopiston integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa ( 2019-2022). Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni voit tulla yhdessä kumppanisi kanssa tai yksin. Tapaan mielelläni myös perheitä.

Tutustumiskäynnin hinta

94,00

Vakiokäynnin hinta

94,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilötapaaminen 45min 94e, yksilötapaaminen 60 min 119e, paritapaaminen 90 min 159e. Hinnoittelu on Väestöliiton terapiapalveluiden mukainen.