Etusivu / Löydä apua / Suvi Kiuas

Suvi Kiuas

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Salo, Salon keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Terapiassa käsittelemme turvallisessa ilmapiirissä elämän vaikeita tilanteita. Kunnioitan tarkkaa yksityisyyden suojaa. Vastaanotolle voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi kanssa tai perheenä. Ilta-aikoja. Myös etänä. Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Kela: yksilö-, perhe-ja pariterapia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen lämmin, helposti lähestyttävä ja maanläheinen. Pyrin tekemään keskustelun ilmapiiristä turvallisen, tasapuolisen ja rakentavan. Arvostan jokaista asiakastani. Etenemme sinulle sopivassa tahdissa. Kysyn säännöllisesti palautetta ja yhdessä teemme yhteistyösuhteestamme toimivan. Autan sinua löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Pidän tärkeänä läsnä olevaa ja aitoa asiakkaan kohtaamista. Kunnioitan luottamuksellisuutta ja pidän kiinni vaitiolovelvollisuudestani.

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on integratiivinen ja voimavarakeskeinen. Tavoitteena on tehdä juuri sellainen terapiatapaaminen, jossa sinulla olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen olla. Toivon, että luonani voit keskustella vaikeistakin asioista ja kokea olevasi hyväksytty omana itsenäsi. Voimme tutkia sukupuuta ja työstää yli sukupolvien kulkevia teemoja. Silloin käsittelemme sitä, miten historiasi vaikuttaa ihmissuhteissasi, perheessäsi ja parisuhteessasi. Keskitymme kuitenkin aina siihen, mikä on läsnä tässä ja nyt. Yhdessä päätämme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet. Etsimme ymmärrystä, löydämme uudenlaisia näkökulmia ja teemme matkaa eteenpäin. Pariterapian avulla on mahdollista vahvistaa kumppaneiden välistä tunneyhteyttä. Pariterapiassa käsiteltäviä teemoja voivat esimerkiksi olla vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, seksuaalisuus, etäisyys ja eropohdinnat. Pidän tärkeänä sitä, että pohdimme myös lasten hyvinvointia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja teologian maisteri. Olen tehnyt työtä perheneuvonnan piirissä. Kokemusta minulla on parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä kysymyksistä vuodesta 2012 lähtien. Psykoterapeutiksi olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta, Integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi sekä perhe- ja paripsykoterapeutiksi. Olen opiskellut mm. ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä ja tehnyt tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot. Perheasioiden sovittelukoulutuksen olen käynyt myös. Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi kanssa tai myös perheenä.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

110,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnoittelu on Väestöliiton terapiapalveluiden mukainen ja löytyy heidän nettisivuiltaan.