Etusivu / Löydä apua / Susanna Tuomisto

Susanna Tuomisto

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Munkkiniemi
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Katajanokka
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, erityisopettaja ja taideterapeuttI. Vuodet ovat tuoneet kokemusta ja varmuutta. Terapeuttinen työskentelytapani on levollinen, kuunteleva ja asiakkaalle tilaa antava.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Olet hyvän elämän arvoinen. Tavoitteenani on luoda sinulle ympäristö, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi. Olen kuunteleva ja kiinnostunut sinusta. Haluan luoda turvallisen ja luotettavan ilmapiirin ja auttaa sinua löytämään vahvuutesi, voimavarasi ja luovuutesi. Tarjoan myös mahdollisuuden lähestyä omia kokemuksia kehollisesta näkökulmasta. Kokemukset siitä, kuinka liike voi auttaa tunnistamaan omia voimavaroja, voi mahdollistaa sanattoman kokemuksen sanoittamista.

Mitä istunnoillani tehdään

Tutkimme yhdessä erilaisia luovia näkökulmia asioiden ratkaisemiseksi. Ratkaisun avaimet ovat sinulla. Yhdessä etsien houkuttelemme ne esille. Muutokseen liittyy usein myös epämukavuutta. Se on normaalia. Tehtävänäni on auttaa ja tukea sinua tämän prosessin läpikäymisessä. Terapiasuhteen kesto on yksilöllinen ja määrittyy asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Istunnolla on mahdollista tutkia itseään myös kehollisin menetelmin. Näkökulmana on, että liike, kehon asennot, eleet ja kehollinen toiminta ovat ihmisen ensimmäisiä ilmaisutapoja ja ne säilyvät ja muotoutuvat koko elämän ajan.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta